Grand Prix stjerner begejstrede på seniortræf

Da Brødrene Olsen gik på scenen, gik der ikke mange sekunder, før de første tilskuere var oppe og stå for at tage billeder. Et enkelt par vovede sig også ud på dansegulvet til en swing-om.Foto: Søren Gyllling

Grand Prix stjerner begejstrede på seniortræf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Op mod 1700 gæster lagde onsdag vejen forbi seniortræf i Arena Syd. Vinderne af Melodi Grand Prix 2000 var eftermiddagens store musikalske trækplaster.

Vamdrup: Onsdag var egentlig mere til en strandtur eller is i solen. Alligevel var den årlige seniortræf i i Arena Syd igen en stor succes.

Ifølge aktivitetskonsulent Else Schjødt var der cirka lige så mange gæster som sidste år, nemlig 1700.

Der var varmt i hallerne, og mange gik rundt med en vandflaske i hånden, mens brochurer blev brugt flittigt som vifter.

Dagen bød på foredrag om livsnyderi, alkohol og sikker spisning for ældre, og så lokkede 45 udstillere med alt fra robotplæneklippere til lynkursus i førstehjælp. Frivillige fra OK Klubben og Floraklubben udstillede og fortalte om deres aktiviteter - det samme gjorde medarbejdere fra kommunen med blandt andet rollartorcheck og digital selvbetjening.

De tre venner Edith Hviid, Birgit Hansen og Birgitte Strægaard var kommet fra Lunderskov.

- Vi er mest kommet for at høre Brødrene Olsen, selv om de egentlig ikke er min kop te. Jeg er mere til Kandis, siger Edith Hviid, mens veninderne klukker. De er alle tre frivillige i Lunderskov Aktivitetshus, hvor de jævnligt brygger kaffe og bager kage.

Ved et af de andre langborde sidder John Pedersen og Hans Jørgen Kristiansen. De er naboer og har taget turen fra Vester Nebel. Dagen er gået med at kigge på standene, spise god mad og ellers bare hygge med konerne.

- Vi har fået nogle gode tips om, hvordan man kan blive besøgsven. Og så har vi set linedance, fortæller de. Hele arrangementet sluttede af med en 45 minutter lang koncert med Brødrene Olsen.

Præcis klokken 15.15 gik de på scenen til stort bifald. Allerede ved det første nummer var der god stemning, og mange blandt publikum rejste sig og tog billeder af Grand Prix-stjernerne.

Grand Prix stjerner begejstrede på seniortræf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce