Fynsk oliemilliardær investerer i finanshus i Kolding

Fra venstre ses Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest, Torben Østergaard-Nielsen, som ejer Selfinvest koncernen og Selfinvest Family Office, samt Mikkel Hammershøj, direktør i Selfinvest Family Office.
Foto: Henrik Kastenskov

Fynsk oliemilliardær investerer i finanshus i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Investering: Danmarks 11. rigeste mand overtager 80 procent af finanshus i Kolding, der er under opførelse. Finanshuset står færdigt i 2018.

En af Danmarks rigeste mænd, Torben Østergaard-Nielsen, investerer i nyt finanshus i Kolding.

Det er Bjert Invest, der ejer og står bag udviklingen af bydelen Design City Kolding, der står bag byggeriet, der blandt andet bliver domicil for Sydbank.

Nu har oliemilliardæren fra Fyn købt 80 procent af selskabet bag bygningen på 7000 kvadratmeter.

Ved siden af opfører Danske Bank et domicil på 4000 kvadratmeter.

- Vi går sammen med Bjert Invest om finanshuset, fordi vi ser en mulighed for en rigtig god investering, og fordi vi ser interessante perspektiver for at videreudvikle Design City Kolding sammen med Bjert Invest, udtaler Torben Østergaard-Nielsen, der investerer i Kolding gennem selskabet Selfinvest.

Forretningsmanden har opbygget sin formue inden for shipping og rederivirksomhed samt som verdens andenstørste leverandør af skibsbrændstof.

Berlingske Business vurderede i september, at forretningsmanden var god for cirka otte milliardar kroner, og det bringer ham ind på en 11. plads over Danmarks rigeste.

Det er altså en meget stærk samarbejdspartner, Bjert Invest har fundet. Direktør i Bjert Invest håber, at samarbejdet kan føre til mere.

- Jeg er utrolig glad for og stolt over, at Selfinvest Family Office og Bjert Invest er gået i partnerskab og sammen står bag det store finanshus. Det vidner om, at Design City Kolding har taget endnu et positivt skridt i retning af at være en spændende bydel, som bliver bemærket ud over Koldings grænser. Jeg håber, at det nye samarbejde bliver det første i en række af flere, udtaler Martin Jensen, der er administrerende direktør i Bjert Invest.

Fakta
Kort om de nye partnere

Selfinvest-koncernen har base i Middelfart. Koncernen er ejet af Torben Østergaard-Nielsen og opererer primært inden for shipping og rederivirksomhed samt som verdens andenstørste leverandør af skibsbrændstof. Bjert Invest er er et privat investeringsselskab, der ejes af familien til stifteren, Arne Hougaard, som døde i midten af november 2016.

Fynsk oliemilliardær investerer i finanshus i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce