Frontkæmpere for havnen vil stifte nyt parti

Paw Kristensen forventer at kunne kaste mere lys over By & Havn i Balance inden 1. februar. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Frontkæmpere for havnen vil stifte nyt parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En indtil videre anonym gruppe står bag initiativet By & Havn i Balance, som efter eget udsagn på sin hjemmeside går efter at stille op til valget i 2021 med en stærk borgmesterkandidat.

Kolding: En indtil videre anonym gruppe af Kolding-borgere, erhvervsfolk, politikere og byudviklere arbejder ifølge hjemmesiden By & Havn i Balance på at stifte et nyt parti, som ønsker at bevare Kolding Havn og skabe bedre vækstvilkår for Kolding by, Kolding Havn og Koldings opland.

Det fremgår af By & Havn i Balances hjemmeside. Gruppen har også en Facebook-profil. Her kan man se en kort video med Paw Kristensen, som er direktør i Kolding-virksomheden 3P Logistics A/S. Paw Kristensen forklarer på videoen, at han har "kastet sin energi" ind i projektet By & Havn i Balance.

Til JydskeVestkysten forklarer Paw Kristensen, at "det er mig, der er formand".

- Derudover har jeg ikke så mange kommentarer endnu, siger han.

Hvorfor er resten af gruppen anonym?

- Vi skal lige have lov til at holde nogle møder i næste uge. Men vi har mange positive og kendte mennesker med, siger Paw Kristensen og tilføjer, at By & Havn i Balance "er affødt af en generel utilfredshed med det nuværende byråd og borgmesteren".

På By & Havn i Balances hjemmeside hedder det blandt andet, at den indtil videre anonyme gruppes mål er "at levere dygtige byrådskandidater og en stærk borgmesterkandidat til Kolding i 2021".

By & Havn i Balance
By & Havn i Balance havde ifølge sin hjemmeside 139 støtter fredag eftermiddag.På hjemmesiden kan man bl.a. læse, at "en af de helt klare og største missioner for By & Havn i Balance er at få stoppet planerne om at lukke Kolding Erhvervshavn".

Man kan ikke finde navne på initiativtagerne til gruppen på hjemmesiden. Under fanen "Om os" hedder det blot, at der er tale om "en gruppe af Koldingborgere, erhvervsfolk, politikere og by-udviklere, som alle har ét og samme mål - at samle Kolding by og havn i ét og skabe en dynamisk by".

1. februar

Paw Kristensen siger, at han glæder sig til at kunne "lukke mere op for posen" og præsentere nøglepersonerne bag By & Havn i Balance.

- Jeg regner med, at vi har en afklaring og en målsætning helt på plads inden 1. februar. Derefter skal vi have bygget noget momentum op og have forklaret Koldings borgere, hvem vi er er. Det bliver rigtig spændende.

På hjemmesiden skriver du eller I, at Kolding er ude af balance. Hvad mener I med det?

- Det vil jeg gerne have lov til at vente med at uddybe. Men der er så mange skæbnesvangre sager, som har og har haft betydning for Koldings byliv, havneliv og mange andre ting. Det vil vi gerne være med til at belyse. Og det er ikke en enestående holdning, jeg har. Jeg har selvfølgelig lavet nogle polls, så jeg ved, at det ikke er en holdning, jeg står alene med, siger Paw Kristensen.

Frontkæmpere for havnen vil stifte nyt parti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce