Flammen øger igen overskuddet - tjente 42 mio. kr. på grillbuffet

Den sønderjyske familie Rosenfeldt Sunddal tjener styrtende på restaurant Flammen. Virksomheden åbnede den første restaurant i Kolding i 2009, og har i dag hovedkontor tæt på Kolding Storcenter, hvor kæden har udvidet med et takeaway-koncept. Arkivfoto

Flammen øger igen overskuddet - tjente 42 mio. kr. på grillbuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Restaurant Flammen tjener fortsat kassen. Kædens resultat før skat steg fra 34 millioner til 42 millioner kroner i 2016.

Kolding: Der er altid 15 slags kød at vælge imellem, og den kødfyldte grillbuffet går rent ind. I hvert fald når man kigger på resultaterne i den familieejede virksomhed Flammen.  Overskuddet før skat steg fra 34 til 42 millioner kroner i 2016.

Første Restaurant Flammen åbnede i 2009 i Kolding, og i dag er der 13 restauranter i hele landet.

Udgangspunktet var Fole Høkerkro, hvor familien Rosenfeldt Sunddal, der tæller forældrene Ketty og Flemming og børnene Martin og Kristina, kørte med fulde huse. Og i flere år gik familien og puslede med tanken om at skabe en kæde, forklarede Ketty Sunddal tilbage i 2009:

"Vi kommer fra en situation i Fole, hvor vi aldrig reklamerer. Alligevel er der fyldt. Så selvfølgelig er vi spændt på, hvordan man tager imod os i Kolding. Det kan være, at vi vågner op til en helt ny verden, lød det Ketty Sunddal.

Siden er bordbestillingerne væltet ind, og familien bag restauranten har tjente kassen på konceptet. Familien har i de seneste fem regnskaber trukket mere end 60 millioner ud i udbytte

 

Kort om Flammen
Restaurant Flammen er etableret af familine Rosenfeldt Sunddal, der består af forældrene Ketty og Flemming og børnene Martin og Kristina, der åbnede den første Restaurant Flammen i 2009 i Kolding. I dag er der 13 restauranter i kæden.

Forretningen vokset

Virksomheden har hovedsæde i Kolding på Skovvangen tæt på Kolding Storcenter, og i slutningen af marts åbnede kæden et take-away-koncept samme sted som hovedkontoret. Derudover har Flammen tilføjet endnu et forretningsben, HomeMade, der sælger fersk kød, hvor kunden selv skal fyre op under grillen.

Virksomheden har tidligere fortalt, at der også var planer om, at kæden skulle udvide i Tyskland. I foråret 2016 forklarede administrerende direktør Elias Tychsen, at: "Vi har kig på et lokale i Hamborg, hvor vi ligger centralt, og hvor der er mange mennesker. Hele forretningskonceptet bygger på lav avance og stor volumen. Sådan bliver det også i Tyskland. Vi går efter mange mennesker, så der er et leben i vores restauranter, siger Elias Tychsen.

Flammens succes kommer i en periode, hvor konkurrenten Jensens Bøfhus har tabt mange millioner. Jensen Bøfhus var i mange år en lukrativ forretning, men siden 2013 er pengene væltet ud af virksomheden.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar til regnskabet fra den administrerende direktør Elias Tychsen.

 

Flammen øger igen overskuddet - tjente 42 mio. kr. på grillbuffet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce