Ewii-koncernen inviterer til politisk topmøde - her skal ingen hænges ud

Ewii har inviterer partilederne Kristian Thulesen Dahl (DF) og Morten Østergaard (R) til ?ideologisk topmøde? på Ewii-koncernen. Virksomheden ønsker, ?at give mulighed for refleksion, undren og stillingtagen ved at sætte den gode dialog i centrum, lyder det i invitationen. Fotocollage: Morten Stricker og Mette Mørk

Ewii-koncernen inviterer til politisk topmøde - her skal ingen hænges ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisen på strøm og forsyningssikkerhed kan godt blive vendt og drejet, men der er lagt op til en aften i de højere luftlag, når Ewii inviterer til "ideologisk topmøde" mellem partilederne fra Dansk Folkeparti og Det Radikale Venstre, Kristian Thulesen Dahl og Morten Østergaard.

Kolding: Partilederne skal lytte. Ikke tromle. Det er ideen, når Ewii-koncernen inviterer til "ideologisk topmøde". I invitationen står, at Ewii vil genoplive den politiske dialog, og give tid og plads til at levere holdninger og diskutere ideologier. Budskabet skal være i fokus, "fordi man lytter i stedet for at gå efter at tromle hinanden ned".

Det er administrerende direktør i Ewii-koncernen, Lars Bonderup Bjørn, der fået ideen, og han har overfor partilederne understreget, at de skal gøre sig umage med at lytte til hinanden.

Hvorfor inviterer I to partiledere til ideologisk topmøde?

- For mig er det ikke bare to partiledere. Det er i mine øjne de to modsætninger i dansk politik. Og hvorfor skal de så ind i Ewii? Det er fordi, vi er en virksomhed, der skal række ud i hele samfundet. Vi var jo gennem en del tumult for snart et par år siden, og nu vil vi gerne i dialog med kunder og lokalsamfund. Det her er det første af den slags arrangementer, siger Lars Bonderup Bjørn, der har flere ideer til arrangementer, hvor modsætninger kan mødes, men hvor dialogen er i centrum.

I første arrangement er det tidligere studievært på TV Avisen Trine Sick, der skal styre slagets gang og sikre den gode dialog.

Vi var jo gennem en del tumult for snart et par år siden, og nu vil vi gerne i dialog med kunder og lokalsamfund.
Lars Bonderup Bjørn, administrerende direktør i Ewii

Det handler om dialog

- Debatten er jo ikke altid præget af, at man lytter. Jeg har også sagt til de to partiledere, at de ikke skal hænge hinanden ud. Det handler mere om, at vi får præsenteret nogle grundlæggende synspunkter, så vi sammen kan udvikle Danmark og hele verden. Det passer godt ind i Ewiis rolle i samfundet. Vores kerneprodukt er el, vand, varme og fiber. Men vi er også en institution, der skal tænke socialt i forhold til omgivelser. Vi er også en slags erhvervsfremme, fordi vi understøtter, at samfundet fungerer. Vi har også et tæt samarbejde med kommunerne. Så selv om vi ikke skal tage stilling partipolitisk, så har vi stor berøring med samfundet, og de emner skal vi diskutere, siger Lars Bonderup Bjørn.

Der er plads til omkring 450 deltagere i arrangementet onsdag den 20. marts på Ewiis hovedkontor i Kolding, og efter fem en halv time var 350 billetter revet væk. Derudover kan abonnenter af JydskeVestkysten, Fredericia Dagblad og Vejle Amts Folkeblad få fingrene i de resterende 100 billetterne.

- Det handler om dialog, og at vi skal møde hinanden. I min rolle møder jeg jo også mange forskellige synspunkter. Skal vi sætte prisen helt i bund? Eller skal vi også bruge midler på investeringer for fremtiden? Det vigtigste er, at vi taler sammen, for der vil altid være kontraster. Men dialogen er vigtigt, blandt andet med vores kunder, siger Lars Bonderup Bjørn.

Ewii-koncernen inviterer til politisk topmøde - her skal ingen hænges ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce