Din Elmand er købt af el-firma med 42 mand

AB Electric har købt Din Elmand. Rune Wagnersen (tv) fra AB Electric bliver leder af Din Elmand, der bliver en afdeling under AB Electric. På billedet ses Lars Schmidt Michael og Christian Gleerup fra Din Elmand og Arne Holm, der er direktør i AB Electric. Foto: AB Electric

Din Elmand er købt af el-firma med 42 mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De 42 medarbejdere hos AB Electric har fået syv nye kollegaer efter virksomheden har købt Din Elmand.

Kolding: AB Electric, der er specialiseret i elarbejde til industrien, styrker den traditionelle el-forretning.

- Vi har i dag også en afdeling, der laver el til hr. og fru Hansen. Men det er kun en mindre del af forretningen. Det fylder vel lidt over ti procent, siger Arne Holm, der er hovedaktionær i Bjert-firmaet AB Electric, der startede som et el-installationsfirma for 38 år siden.

Men nu opruster man i forhold til de traditionelle kunder med købet af Din Elmand, der i dag ligger i Kolding.

- Vi vil gerne styrke den del af vores forretning. I dag har vi fem mand, der er dedikeret til den del af forretningen, der kører traditionel elarbejde til private og erhverv. Ved at købe Din Elmand mere end fordobler vi den forretning, siger Arne Holm.

Større enheder

AB Electric har i dag fem mand på feltet, og nu kommer der syv mand fra Din Elmand inklusiv de to tidligere ejere af Din Elmand, Christian Gleerup og Lars Schmidt Michael, der fortsætter som mellemleder.

Din Elmand flytter basen fra Kolding til Bjert, og forretningen fortsætter under navnet Din Elmand med tilføjelsen en del af AB Electric.

- Vi vil gerne udvide, og så har vi haft nogle snakke med Din Elmand, der har haft det lidt svært i markedet. Det er vanskeligt at være et lille firma i Danmark med alle de krav, der er til at drive virksomhed. Der har vi det lidt nemmere, fordi vi er noget større, siger Arne Holm.

- Branchen går den her vej. De store bliver større. Der er fortsat en gruppe af de helt små, hvor der en mester og et par svende. Men dem i mellemgruppen, der har 5-10 mand, dem bliver der færre og færre af, siger Arne Holm.

Din Elmand er købt af el-firma med 42 mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce