Dansk pop- og rockmusiks førstedamer indtager Grøn

Til sommerens Grøn vil der helt sikkert blive danset til tonerne af de tre hitmagres sange. Foto: Annett Bruhn

Dansk pop- og rockmusiks førstedamer indtager Grøn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen indtager for første gang Grøn-scenen i fællesskab, når de til sommer er en del af Grøn-karavanen.

Kolding: Grøn inviterer til fællessang på tværs af generationer, når tre af Danmarks mest erfarne pop og rock-ikoner for første gang samles på den grønne karavane.

Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen har siden starten af 80'erne underholdt generationer af unge og gamle i Danmark og har hver især sat deres tydelige præg på den danske musikscene med en stribe af hits og legendariske koncerter, og i år kan koldingenserne opleve kvinderne i trio-format, når Grøn kommer til Kolding den 19. juli. Det oplyser Grøn i en pressemeddelelse.

Alle trioens medlemmer har hver især lavet hits i overflod, ligesom de alle tre har været med på Grøn lige siden 80'erne. Dog har de aldrig sammen spillet deres imponerende repertoire på en Grøn-scene før.

Om at fejre sommeren i selskab med Grøn publikummet som trio siger de tre spændte damer:

- Vi glæder os sindssygt meget til at komme med på touren. Selvom vi har været med mange gange, har vi aldrig været der sammen, så vi glæder os helt vildt til at trykke den af, og vi lover, at der bliver gang i den - det er nemlig, det vi kan, siger de i pressemeddelelsen.

Fest for fans

Trioen vil både spille Anne Linnet Band-numre såvel som hits fra Anne, Sanne og Lis' egne perlerække af sange. Det bliver med andre ord en fest for både nye og trofaste fans af trioens musik, når de indtager scenen. Særligt glæder de sig også til at optræde for de hårdtarbejdende frivillige og det feststemte publikum:

- Vi ved godt, at Grøn ikke kan eksistere uden alle de frivillige og alle de publikummer, der rejser med karavanen - vi er taknemmelig for, at I er med, så vi kan føre os frem på scenen - det er altid en fest, og vi har giga-meget respekt for indsatsen, siger trioen.

Dansk pop- og rockmusiks førstedamer indtager Grøn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce