Danmarks største tatoveringsstudie i Kolding bliver endnu større

Kenneth Andersen har købt endnu en ejendom i Søndergade, hvor der i fremtiden kommer til at være udenlandske tatovører og en lejebolig. Foto: Emily Ferm

Danmarks største tatoveringsstudie i Kolding bliver endnu større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kenneth Andersen, der ejer tatoveringsstudiet Nordic Art med tilhørende frisør og beautyafdeling i Søndergade, udvider til februar med endnu en ejendom på adressen.

Kolding: Købsaften er underskrevet, og den 1. december får 30-årige Kenneth Andersen nøglerne til endnu en ejendom i Søndergade. Ejendommen ligger på adressen Søndergade 14, som har stået tom i et godt stykke tid. Senest har der været en garnforretning i ejendommen, der ligger klos op ad Kenneth Andersens store tatoveringsstudie.

Kenneth Andersen fortæller, at han udvider med nye kvadratmeter, fordi der ikke er plads nok i det ellers store tatoveringsstudie.

- Jeg udvider, fordi det går rigtig godt i butikken, så jeg er nødt til at udvide for at have ordentlige forhold til mine ansatte, for selvom det er stort, det vi har, så er der ikke nok plads allerede nu. Vi har virkelig travlt, siger Kenneth Andersen.

Han fortæller, at der kommer til at være 24 tatovører i forretningen i alt.

Jeg udvider, fordi det går rigtig godt i butikken, så jeg er nødt til at udvide for at have ordentlige forhold til mine ansatte, for selvom det er stort, det vi har, så er der ikke nok plads allerede nu. Vi har virkelig travlt.
Kenneth Andersen.

Udenlandske tatovører

Planen er, at de udenlandske tatovører skal være i den nye ejendom, som delvist bliver lavet om til tatoveringsstudie og en lejebolig.

- Jeg har valgt at lave noget af det om til en lejlighed også. Det er rent investeringsmæssigt. Der er noget spildplads i baglokalet, og det kan man lave om til en lejlighed i stedet for. Så det er hele det store stykke udadtil, hvor der kommer til at sidde tatovører, og så kommer der et lille køkken bagved, siger Kenneth Andersen, som fortæller, at den nye ejendom får samme stil som den anden.

Hele ejendommens facade bliver renoveret.

- Lige nu tror jeg ikke, jeg skal udvide mere, men jeg tør ikke tænke på, hvordan det kommer til at gå om et år. Sådan som det stiger lige nu i hvert fald, så man ved da aldrig, hvis nu Papirlageret skulle være til salg, om det ender med, at vi køber det også, siger Kenneth og griner.

Han forventer, at ejendommen kan åbne til februar.

Danmarks største tatoveringsstudie i Kolding bliver endnu større

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce