Christiansfeld jubler over Tour de France-besøg: - Jeg kan slet ikke få armene ned

Sitemanager i Unescobyen Christiansfeld, Birgitte Lamp, var ellevild af glæde, da det torsdag gik op for hende, at hun skal til at forberede Tour de France-besøg gennem Christiansfeld i 2021. Arkivfoto: Birgitte Lamp

Christiansfeld jubler over Tour de France-besøg: - Jeg kan slet ikke få armene ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sitemanager i Unescobyen Christiansfeld lover, at man i byen vil gøre alt for at lokke masser af gæster til byen i forbindelse med den Tour de France-etape, der i juli 2021 kommer til at passere Christiansfeld.

Kolding: - Jeg kan slet ikke få armene ned. Nu får vi endnu større mulighed for at vise vores fantastiske sted frem.

Der var lutter jubel at spore hos sitemanager i Unesco-byen Christiansfeld, Birgitte Lamp, da hun torsdag fik at vide, at tredje etape af verdens største cykelløb, Tour de France, i juli 2021 kommer til at passere Christiansfeld.

Hun ved endnu ikke, om feltet af cykelryttere, følgebiler og reklamekaravanen, der kommer en times tid før rytterne, skal ind gennem selve byen, eller om de kører lige udenom midtbyen.

- Tour de France er en kæmpe begivenhed, der tiltrækker mange mennesker, og mange rejser rundt med feltet for at se løbet. Vi skal lokke så mange besøgende som muligt ind til vores by, og det er en kæmpe mulighed for os - også til at forsøge at få nogen til at spise og sove her, siger Birgitte Lamp.

Vi skal lokke så mange besøgende som muligt ind til vores by, og det er en kæmpe mulighed for os - også til at forsøge at få nogen til at spise og sove her.
Birgitte Lamp, sitemanager i Christiansfeld

Festivitas

Hun fortæller, at man fra Christiansfelds side - frem mod Tour de France - vil byde ind med ideer til arrangementer og måder at promovere byen og fejre begivenheden.

- Det kan skabe en stolthed for borgerne i Christiansfeld, hvis vi får mange hertil, fordi Tour de France kommer forbi, siger Birgitte Lamp, der lover masser af festivitas i forbindelse med cykelløbet.

Hun peger på, at det bliver et par år med meget at fejre. Næste år planlægger man at fejre 100-året for genforeningen, og den 10. juli 2020 kommer der efter planen kongeligt besøg til Christiansfeld for at fejre 100 års-dagen.

- I 2021 skal vi også have banket en folkefest op, hvis det står til mig. Vi vil byde rytterne velkommen, uanset om de kommer til at køre ind gennem byen eller lige udendom, siger Birgitte Lamp.

Christiansfeld jubler over Tour de France-besøg: - Jeg kan slet ikke få armene ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce