Bowlingkuglerne er lagt væk: Nu skal Vamdrup kridte danseskoene

Daniel Carstensen og Leo Madsen glæder sig til, at de lørdag den 20. januar skal holde den første fest med musik og dans i Party Land Vamdrup. Det ligger i det lokale i Nørregade 15, hvor der i omkring ti år har været bowlingcenter. Og her god plads. Foto: Yilmaz Polat

Bowlingkuglerne er lagt væk: Nu skal Vamdrup kridte danseskoene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den 20. januar slår Party Land Vamdrup dørene op første gang til en aften med levende musik og dans.

Vamdrup: Daniel Carstensen og Leo Madsen glæder sig. Den 20. januar slår de nemlig dørene op til Party Land Vamdrup med et bal med levende musik og dans.

Rollerne er fordelt sådan, at Daniel skal drive stede, og Leo ejer bygningen.

Hvordan fandt I på, at I ville lave et dansested?

- Jeg er musiker og kom i snak med Leo Madsen, der spurgte, om jeg var interesseret i en bowlinghal, fortæller Daniel Carstensen.

Det var han ikke.

- Til gengæld foreslog jeg, at vi kunne lave en dansehal til forskellige fester. Og så for et halvt års siden ringede Leo og sagde, at han havde tænkt over, at mit forslag var en god idé, siger Daniel Carstensen.

Bowlingbanerne er pillet ned, og det 500 kvadratmeter store lokale er blev sat i stand for flere hundred tusinde. Her er blandt andet bygget en scenen, lagt nyt gulv og installeret nyt el.

Party Land Vamdrup
Party Land Vamdrup ligger i Nørregade 15.

Leo Madsen ejer bygningen.

Daniel Carstensen står for driften.

Stedet åbner med et bal lørdag den 20. januar.

Lokalerne kan også lejes.

Vil du vide mere, så kan du ringe til Daniel Carstensen på 2152 9020 eller læse på stedet facebook-side.

Lille Palle

Daniel spiller keyboard i bandet Ilussion, der skal spille ved den første fest. Hans kone, Malene Carstensen, skal passe baren.

- Vi vil også holde forskellige fester som countryfester, singlefester og bierfester. Jeg regner med, at vi her vil se gæster i alderen fra 25 år og opefter, siger Daniel.

Der bliver også noget for et lidt ældre publikum.

- Lille Palle er hyret til at spille den 2. februar, fortæller Daniel Carstensen.

De to mænd bag har sammen med familie og venner afprøvet lokalet den 27. december, og det blev til en fest "mod godt gang i den".

- Vi blev desværre nødt til at holde festen lukket, for den blev planlagt, inden vi fik vores spiritusbevilling, siger Daniel Carstensen.

Foreløbig er der søgt om tilladelse til at have 150 gæster inde.

- Men vi har stole til 250. Vi vil også leje lokalerne ud, og holder man et lukket arrangement, så må her været 340 gæster, fortæller Leo Madsen.

På menuen står fransk hotdog og toast, hvis man vil have andet mad, så kan stedet hjælpe med at skabe kontakt til en kogekone.

- Her skal også spilles bingo. Hvis man har spørgsmål om at leje lokalet, eller man vil bestille en billet til Lille Palle, så kan ringe til mig på 2152 9020, siger Daniel Carstensen.

Bowlingkuglerne er lagt væk: Nu skal Vamdrup kridte danseskoene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce