Bisidders Youtube-kanal er blevet lukket

Ole Olsen kan ikke længere ytre sig på YouTube. Screendump fra Youtube

Bisidders Youtube-kanal er blevet lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chikane kan være begrundelsen for, at Google lukker en konto på Youtube, og det er formentlig årsagen til, at Ole Olsen ikke længere kan ytre sig på Youtube-videoer.

Kolding: Bisidder Ole Olsens kanal på YouTube blev lukket onsdag aften.

Dermed er det ikke længere muligt at se den video, hvor Ole Olsen groft tilsviner navngivne ansatte på Jobcenter Kolding og kalder dem blandt andet åndsboller, simple skvat og fulde af løgn.

Videoen har skabt voldsom debat og medført en politianmeldelse fra Kolding Kommune, ligesom SF's byrådsmedlem Karina Lorentzen onsdag bad om en redegørelse fra forvaltningen i sagen - både af hensyn til de angrebne ansatte og for at få afklaret, om der er ting, Jobcenter Kolding skal gøre bedre fremover.

Det er i orden, Karina, rigtig flot. Nu har jeg ikke levet forgæves.
Ole Olsen, bisidder og voldsom kritiker af Jobcenter Kolding

I orden, Karina

Ole Olsen ved ikke præcist, hvorfor hans Youtube-kanal er blevet blokeret, men det gør ham ikke noget, siger han.

Han er bare glad for, at Karina Lorentzen har bedt om en redegørelse på baggrund af det, han har sagt og alle de kommentarer, hans video har udløst på Facebook.

- Det er i orden, Karina, rigtig flot. Nu har jeg ikke levet forgæves, siger han.

Kommunikationschef for Google Danmark, Jesper Vangkilde, kender ikke til den konkrete kontolukning, men forklarer, at YouTube har klare retningslinjer for indhold, som er uacceptabelt at uploade.

- Og vi fjerner videoer, der er i strid med retningslinjerne, så snart vi bliver opmærksomme på dem, typisk med hjælp fra brugerne, oplyser han.

Generelt fremgår det af YouTubes oplysninger om kontolukninger, at blandt andet diskriminerende ytringer, sexuelt materiale og chikane kan føre til lukning.

Bisidders Youtube-kanal er blevet lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce