Alting har sin tid: Årets Felder-pris bliver lagt i graven

'Årets Felder' var en tilbagevendende pris under Christiansfeld Vinfestival, der bliver afholdt på Prætoriustorvet. Arkivfoto: Ludvig Ditmann

Alting har sin tid: Årets Felder-pris bliver lagt i graven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillighedsprisen i Christiansfeld blev ikke uddelt sidste år og skulle den genoplives i år, ville det kræve engagement fra folk i byen. Den er udeblevet og prisen lægges derfor i graven.

Christiansfeld: Prisen som 'Årets Felder' er blevet uddelt for sidste gang.

Prisen, der sidst blev uddelt i 2017 til Christiansfeld Vinfestival, skal man ikke regne med, vender tilbage. Meldingen sidste år lød ellers på, at Christiansfeld Handelsstandsforening ikke ville udelukke, at prisen igen ville blive uddelt, selv om den ikke blev det i 2018. Man ville se, om folk var ligeglade med prisen.

- Der har ikke rigtig været optræk til, at man skulle gøre det igen, fortæller formanden for handelsstandsforeningen, Lotte Præst.

Foreningen har ikke søgt efter kandidater til prisen, da tiden ifølge formanden måske var inde til, at der skulle ske noget nyt. Skal der uddeles noget lignende, så er det op til festivalen selv.

- Vi har ikke noget med planlægningen af festivalen at gøre, ud over at vi støtter dem økonomisk, men du kan jo høre dem ad, om der skal ske noget andet, siger Lotte Præst.

Sidste år valgte man ikke at uddele den ellers traditionsrige frivillighedspris, da der havde været brok og kritik af, hvem der havde modtaget prisen. Det ville foreningen ikke være med til, og derfor valgte den at droppe prisen. Det skulle ikke handle om, hvem der vandt, men mere om at hylde ildsjæle.

Det er jo sådan, at alting har sin tid. Og hvis man ikke har lyst til at arbejde videre med det eller finde på nogle andre ting, så går den slags sin ganske naturlige gang
Jørgen From, formand for Christiansfeld Vinfestival
Christiansfeld Vinfestival
Vinfestivalen i Christiansfeld afholdes i år for tolvte gang mellem den 1. og 3. august på Prætoriustorvet.Foruden at smage på vinen og høre om produktionen vil man blandt andet kunne få helstegt pattegris og der vil være livemusik hver aften.

Det fulde program for festivalen kan ses på vinfestival-christiansfeld.dk

Festivalen fokuserer på vinen

Om noget skulle erstatte prisen, eller om prisen skulle vende tilbage, har ifølge formanden for Christiansfeld Vinfestival Jørgen From ikke været emne, man har prioriteret.

- Det er jo sådan, at alting har sin tid. Og hvis man ikke har lyst til at arbejde videre med det eller finde på nogle andre ting, så går den slags sin ganske naturlige gang, fortæller formanden.

I stedet har festivalen valgt at rette fokus på det, som arrangementet mest af alt handler om. Nemlig vinen.

- Vi får besøg af dygtige vinbønder fra Tyskland og vores egne fra Skærsøgaard, der skal præsentere deres vine. Med den interesse, der er for vin i Danmark, så kan vi lige så godt fokusere på det, der er in så at sige, siger Jørgen From.

Christiansfeld Vinfestival afholdes mellem den 1. og 3. august på Prætoriustorvet.

Alting har sin tid: Årets Felder-pris bliver lagt i graven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce