Alexander går stjernevejen

Alexander Christian Bryld Obaze indledte kostumeprøverne onsdag 3. juli og ser frem til en periode med mange oplevelser under professionelle rammer. Pressebillede

Alexander går stjernevejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skuespiller fra Kolding får rolle i ny krimiserie på TV 2. Alexander Christian Bryld Obaze, der er aktuel i Teater Malstrøms Liva Weel Kabaret, ser frem til sin første professionelle rolle som skuespiller.

Kolding: Det er søndag eftermiddag. Temperaturen er oppe omkring de 32 grader. Det er sidste sangprøve med sangcoach Sofie Karoline Sørensen inden Teater Malstrøm går på en velfortjent ferie.

På trods af, at alle vinduer står åbne og plaffer larmende er temperaturen ulidelig. Hele holdet er storforbrugere af is og sodavand, som prøvesalens hårdtarbejdende køleskab er godt fyldt op med. Men humøret er i top.

Holdet er ved at forberede forestillingen "Kabaret Liva Weel og de Andre", som har premiere 12. september på Det Bruunske Pakhus i Fredericia. Den sidste gennemspilning før sommerferien er i hus, og den overbeviste alle medvirkende om, at det bliver en flot opsætning.

Nu skal de sidste toner sættes på plads inden alle drager ud i ferielandet.

Særligt Alexander Christian Bryld Obaze fra Kolding sprudler af humør og spænding. Efter en nervepirrende castingrunde er det lykkedes ham at få en pæn stor rolle i den nye krimiserie "Dan Sommerdahl", som TV 2 Charlie har premiere på til februar. Serien, der er inspireret af bestseller forfattere Anna Grues krimier om "Den skaldede detektiv", bliver Alexanders første professionelle skuespillerrolle.

Alexander indledte kostumeprøverne onsdag 3. juli og ser frem til en periode med mange oplevelser under professionelle rammer.

Han må ikke røbe så meget, men han tør dog godt fortælle, at han skal spille en stjerneangriber fra Lyngby Fodboldklub. En populær fyr blandt venner, fans og alle omkring ham. Rollen, som også hedder Alexander, har stjernestatus på grønsværen.

Alexander går stjernevejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce