Advokat efterlyser gode ideer


Advokat efterlyser gode ideer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Jeg havde helt glemt, at jeg har det.. Der var engang nogen, der foreslog, at det kunne bruges som garage for en ubåd, der så skulle stoppes ned fra oven.

Advokat Henning Lyhne er vanligt ironisk, da vi spørger ham om, hvad der egentlig skal ske med det gamle vandtårn på Mosevej, som han har ejet i en årrække.

I 1993 købte foreningen Vandtårnets Venner tårnet af Kolding Kommune for symbolske 2000 kroner, oprindelig for at indrette udstillingslokaler i tårnet, ligesom et ungdomsboligprojekt på et tidspunkt var på tale. Ifølge Henning Lyhne overtog han så tårnet lidt senere i 90'erne som betaling for advokatbistand til Vandtårnets Venner, efter at deres projekt var løbet ud i sandet, og senest var tårnet en overgang på tale som nyt kvarterhus i Sydvestkvarteret.

Nedrivning?

</b>
Siden er der stort set ikke sket noget med vandtårnet, bortset fra at Henning Lyhne har overvejet både at indrette en lejlighed på toppen og at vælte tårnet.

- Det koster 120.000 at pille det ned. Det er næsten lidt blasfemisk at pille det ned, men hvis det nu ikke kan bruges til andet, siger Henning Lyhne.

Vandtårnet er bygget til at bære 300 tons vand, så han har også overvejet at anbringe en kæmpe plade på toppen, hvor der så kunne laves restaurant, men hidtil er det blevet ved de løse ideer.

- Der er en helt fantastisk udsigt deroppe, så gode ideer efterlyses. Er der noget, der kan være i det tårn, gerne noget folkeligt? spørger advokaten.

Hvis man har gode ideer til tårnets fremtid, kan man altså bare henvende sig til Henning Lyhne, der heller ikke bryder sig om, at tårnet bliver ved med at stå ubrugt hen.

Advokat efterlyser gode ideer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce