Årets klimahelt skal findes

Stella Steen Jensen er programleder og ansvarlig for implementeringen af cirkulær økonomi i Kolding Kommune. Privatfoto

Årets klimahelt skal findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding: Kåringen af Årets Klimahelt i Kolding skal hylde de personer, som gør en ekstraordinær indsats for at begrænse de fremtidige klimaforandringer.

Titlen Årets Klimahelt uddeles i et samarbejde mellem Kolding Kommune og energi-, miljø-og forsyningsvirksomheden BlueKolding og med støtte fra EU. Initiativet er kommet på benene for at sætte fokus på den indsats, alle kan yde for at begrænse CO2 aftrykket og dermed klimaforandringerne.

- Opgaven med at tilpasse os de nye klimatendenser kan ingen løse alene, men mange kan gøre en stor forskel, og det er baggrunden for, at vi gerne hylder dem, som allerede nu gør en indsats. Udover deres direkte bidrag, så synes jeg også, at de tjener som en stor inspiration for os andre, siger Stella Steen Jensen, der er programleder og ansvarlig for implementeringen af cirkulær økonomi i Kolding Kommune. Det er ikke kun Kolding Kommune og BlueKolding, som er begejstrede for tanken om at hylde inspirerende og klimabevidste mennesker. Også det lokale erhvervsliv bakker op med præmier til den, der løber med titlen. Præmien består blandt andet af et gavekort for to til Dronning Dorotheas Badstue, plejeprodukter fra Ecooking, en flaske af den prisbelønnede mousserende vin fra Skærsøgaard samt en gourmet middag for to fra Nord Gourmet.

Vinderen af titlen som Årets Klimahelt kåres i Søndergade til Kulturnatten 24. august. Har man et godt bud på, hvem der skal have titlen, kan man stadig nå at indstille en kandidat. Send forslaget inden mandag 16. juli sammen med en kort begrundelse til Stella Steen Jensen på mail: steje@kolding.dk. /EXP

Årets klimahelt skal findes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce