91 nye boliger er undervejs i Almind

Det er her i det røde område, Lunderskov Nybyg A/S vil lave en udstykning med 91 boliger af forskellig slags. Foto: Google Maps

91 nye boliger er undervejs i Almind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kolding Kommune baner vej for flere boliger i landsbyerne. Nu er nye udstykninger i Almind og Sdr. Stenderup på vej.

Kolding: Ikke færre end 91 boliger af forskellig slags er i støbeskeen i Almind, hvor Lunderskov Nybyg A/S er undervejs med en udstykning på begge sider af Vestergade op mod Stagebjergparken og Egevænget.

Kolding Kommune er netop gået i gang med at lave en lokalplan for den store udstykning, og ifølge tidsplanen skal et lokalplanforslag være klar til at blive sendt i offentlig høring i efteråret med henblik på at blive endeligt vedtaget af politikerne i december.

Derfor håber direktør Allan Phillipsen fra Lunderskov Nybyg A/S, som har option på at købe jorden, at de første byggerier kommer i gang næste forår.

- Der er selvfølgelig mange ting, der ikke er faldet helt på plads endnu. Men allerede nu bliver jeg kimet ned af folk, der gerne vil bo derude. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger Allan Phillipsen, som oplyser, at der bliver tale om både privat byggeri til udlejning og tæt-lavt byggeri med små haver samt parcelhusgrunde til salg. Noget af det vil Lunderskov Nybyg A/S selv opføre.

Hvordan tør du kaste dig ud i så stor en udstykning i Almind?

- Det er bare et rigtig fint område lige i udkanten af Kolding og tæt ved motorvejen og Kolding Storcenter. Og så er der et fantastisk sammenhold og en fantastisk skole i Alminde. Det vægter højst, kan jeg høre på de henvendelser, jeg får, fortæller Allan Phillpisen.

Udover udstykningen i Alminde har politikerne også netop sat gang i lokalplanarbejdet for en udstykning med 15-18 parcelhusgrunde øst for Moshusevej i Sdr. Stenderup.

Hele kommunen

Så det er ikke kun i Kolding by, at byggeprojekterne står i kø.

- Det er et udtryk for, at vi mener, hvad vi siger, når vi siger, at vi vil udvikle hele kommunen. Og det er helt afgørende for vores landsbyer, at vi skaber de bedst mulige rammer for udvikling. Det kan vi blandt andet gøre ved at sikre mulighederne for nye boliger og dermed nye tilflyttere, forklarer Birgitte Kragh.

Byggegrundene i kommunens landsbyer har de senere år været særdeles eftertragtede og flere udstykninger er tæt på at være udsolgte, som f.eks. i Vester Nebel, Eltang og Viuf.

I alt har Kolding Kommune lige nu 43 parcelhusgrunde i kommunens landsbyer til salg. Den nyeste udstykning er det igangværende offentlige udbud af 12 byggegrunde på den nye Markvænget i Sdr. Bjert.

I løbet af efteråret er der et nyt udbud på vej i Ødis med 12 byggegrunde. Herudover bliver der i øjeblikket udarbejdet en ny lokalplan for en kommunal udstykning i Skanderup. Så også her er der nye kommunale byggegrunde på vej.

91 nye boliger er undervejs i Almind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce