42-årig udsat for hjemmerøveri i Kolding

Politi. Arkivfoto: Michael Bager

42-årig udsat for hjemmerøveri i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand blev lørdag aften overfaldet i sit eget hjem på Haderslevvej.

Kolding: En 42-årig mand blev lørdag aften udsat for et hjemmerøveri i sin bolig på Haderslevvej i Kolding.

Det var omkring klokken 22.30, at naboer hørte tumult fra lejligheden, hvorefter de tilkaldte politiet. Da betjentene nåede frem, kunne de konstatere, at den 42-årige beboer i lejligheden var blevet udsat for en temmelig hårdhændet behandling af nogle endnu ukendte personer.

- Han fortæller, at han er blevet overfaldet er to-tre mænd, som har puttet en stofpose over hovedet på ham og bundet ham med reb. Han har fået slag på hoved og krop og stød med en strømpistol, fortæller vagtchef Jesper Duus fra Sydøstjyllands Politi.

Sparsomt signalement

Politiet kunne samtidig konstatere, at lejligheden på Haderslevvej var gennemrodet. Røverne har, mens den 42-årige beboer er blevet udsat for den voldsomme behandling, haft tid til at gå igennem skabe og skuffer i jagten på værdier. Her har de fundet cirka 400 kroner i kontanter, som er blevet stjålet.

Ingen personer er endnu blevet sigtet for hjemmerøveriet, og politiet arbejder videre med, hvad der ligger til grund for det. Det er dog ikke til at sige præcist, hvad det er for nogle typer, som politiet er på udkig efter.

- Det er lidt sparsomt med signalementet. Vi har selvfølgelig haft efterforskere derude, men hvad der ligger bag, kan vi ikke rigtigt finde hoved eller hale i, lyder det fra Jesper Duus.

42-årig udsat for hjemmerøveri i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce