17.000 festede til Grøn Koncert i Kolding

Grøn Koncert løb fredag af stablen i Kolding, og der var høj stemning blandt de mange tilhørere til eftermiddagens og aftenens koncerter. Foto: Yilmaz Polat

17.000 festede til Grøn Koncert i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grøn Koncert kom flyvende fra start i det syd- og sønderjyske, hvor unge som gamle var samlet til en hel dag fyldt med god musik og endnu bedre stemning.

Kolding: Årets første af to Grøn Koncerter i Syd- og Sønderjylland løb fredag af stablen i Kolding, hvor mere end 17.000 mennesker var samlet til en dag med god musik, fadøl og ikke mindst fællesskab.

- De frivillige kræfter og hele fællesskabet omkring en festival, der for hver koncert flytter sig fra en by til den næste, er noget af det, der er med at gøre Grøn Koncert til noget helt særligt, siger formanden for Muskelsvindfonden, Simon Toftgaard Jespersen, der igen i år er konferencier sammen med Jacob Haugaard.

Og fællesskabet mærkede man da også tydeligt allerede lang tid før festivalspladsen åbnede, hvor et stort hold af frivillige med flittige hænder fik scene, madboder og toiletvogne sat op og gjort klar.

- Folk er altid glade og positive, hvad enten det er kunstnere, frivillige eller publikum, og det er en fornøjelse hvert år at være en del af, siger Simon Toftgaard Jespersen.

Dette års program
13.00: Kato

13.45: SAVEUS

14.40: Alphabeat

15:40: Kesi

16.35: Carpark North

17.30: Kato // Brandon Beal

18.20: Anne Sanne Lis

19.30: Scarlet Pleasure

20.25: Dizzy Mizz Lizzy

Høj stemning og skyet vejr

Til trods for at dagen begyndte lettere overskyet, lagde det på ingen måde en dæmper på stemningen, der hele dagen igennem var høj og blot steg i takt med antallet af skænkede fadøl også gjorde det.

- Det er fantastisk at være her, Kolding, vi føler os helt hjemme, lød det blandt andet fra scenen fra Anders Stig Gehrt-Bendixen, der er forsanger i Alphabeat, og var et af de mange bands, der hele dagen igennem underholdt på plænen ved Seest Idrætspark.

I løbet af eftermiddagen var det bands som Carpark North, Anne Sanne Lis og Scarlet Pleasure, der fik sat gang i festen, inden Dizzy Mizz Lizzy lukkede aftenen med et brag og fik sendt det feststemte publikum videre ud i det koldingensiske natteliv.

Grøn Koncert finder sted for anden og sidste gang i år i Syd- og Sønderjylland i Esbjerg torsdag den 25. juli.

17.000 festede til Grøn Koncert i Kolding

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce