Fries giver rosen videre efter afgørende redning


Fries giver rosen videre efter afgørende redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thorsten Fries sikrede med den afgørende redning to point til SønderjyskE, da de slog KIF Kolding København med 30-29. Alligevel er han ydmyg og giver en stor del af rosen videre.

Håndbold: Selvom Thorsten Fries netop har sikret SønderjyskE to point i sejren over KIF Kolding København, ved at redde et skud i de sidste sekunder, giver han en stor del af rosen videre til en holdkammerat.

- Fløjen ligger en fantastisk parade til kort. En parade han aldrig har lavet bedre. Så skal jeg bare tage den i den lange side, sagde han med smil efter kampen.

Gennem hele kampen spillede Thorsten Fries en god kamp. De første to gange han kom ind på straffekast reddede han mod Bo Spellerberg. Senere tog han også et straffekast fra Magnus Landin.

- De har to udprægede straffeskytter. Så vi har set noget video på dem. Så handler det bare om at være rolig og vente med at lave sit udfald, siger han om de tre strafferedninger.

Med sejren over KIF har SønderjyskE fået en god start på foråret. Kun de første 20 minutter mod BSV har været dårlige.

- Vi har arbejdet hårdt henover sommeren, og det viser sig nu. Vi viser, at vi er på vej frem og ikke tilbage. Det er godt at se, at man også kan se det i kampene nu og ikke kun til træning, siger Thorsten Fries.

Skuffet Svane

På tabernes hold fik Jens Svane Peschardt muligheden for at redde det ene point hjem, men hans sidste afslutning var ikke kraftfuld nok til at passere Thorsten Fries.

Umiddelbart var det også planen fra den sidste timeout 12 sekunder før tid, at Philip Stenmalm skulle have den sidste afslutning.

- Vi blev hurtigt enige om, at vi skulle spille syv mod seks, og så skulle mig og Bo (Spellerberg, red.) starte med at trække forsvaret over mod mig. Vi skulle spille Bo og så lade Philip komme. Så skete der et eller andet, så Philip ikke fik bolden, og Bo kom ind i en situation, han ikke kunne løse. Så var der fem sekunder tilbage, og vi skulle have et skud, sagde Jens Svane efter kampen.

- Det var ikke karrierens bedste skud. Det er heller ikke karrierens sjoveste øjeblik lige nu. Men nogle gange bliver du sat i en situation, hvor du skal gøre dit bedste, og i dag var det ikke nok, sagde en slukøret Svane, der måtte se måltavlen blive på 29-30 i gæsternes favør.

Fries giver rosen videre efter afgørende redning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce