Spelling-skifte til ærkerivaler er i spil

Thomas Spelling vil ikke være at finde i SønderjyskE fremadrettet. Pilen peger mod Esbjerg eller Aalborg. Foto: John Randeris

Spelling-skifte til ærkerivaler er i spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy kan gå hen at blive 25-årige Thomas Spellings kommende klub. I hvert fald er det sikkert og vist, at SønderjyskE-kapitlet er overstået.

Der er endnu ikke skrevet under på noget, men Esbjerg Energy kan gå hen at blive Thomas Spellings kommende klub.

Det bekræfter han overfor JydskeVestkysten.

- Jeg taler meget seriøst med to danske klubber, hvor jeg godt vil sige, at Esbjerg er den ene af dem, fortæller Spelling.

- I alt fem danske klubber har henvendt sig, men nu er jeg nede på to. Jeg har ikke super travlt med at træffe en beslutning, men omvendt vil det også være rart at få fremtiden på plads. Jeg har bare haft et stort behov for at lave ingenting.

Thomas Spelling har spillet for SønderjyskE i de seneste fem sæsoner, og han har været super glad for at være i klubben, men nu er tiden altså inde til at prøve noget nyt.

- Jeg har været med til at vinde to mesterskaber, og det har været fuldstændig fantastisk, men jeg føler, at jeg er gået i stå, og derfor er der brug for en ny udfordring. Det er det, jeg er kommet frem til.

- Det bliver dog uden tvivl meget specielt at skøjte ind i SE Arena i Vojens i en anden trøje.

Spelling har tidligere været i udlandet, og drømmen er at komme ud igen på et tidspunkt.

- Jeg skal finde mit niveau igen og forhåbentlig spille godt i næste sæson, og så ved man jo aldrig, om der eventuelt kommer et godt tilbud.

Hos Esbjerg Energy vil man ikke sige nej til en spiller som Thomas Spelling, hvis muligheden ellers skulle opstå.

- Så ville vi da være godt dumme, men vi skal have tingene til at hænge sammen - og vi er allerede langt i vores planlægning, siger Esbjerg Energys Søren Toft Mathiasen, der sammen med cheftræner Mark Pederson er ved at sammensætte truppen til den kommende sæson.

Ifølge avisens oplysninger skulle de danske mestre fra Aalborg også være inde i billedet til Spellings underskrift.

Spelling-skifte til ærkerivaler er i spil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce