Simioni-comeback kastede en sejr af sig

Mario Simioni og SønderjyskE vandt sæsonens første træningskamp, da det blev til en overtidssejr på 3-2 over Esbjerg Energy. Arkivfoto Frank Cilius / Scanpix Ritzau

Simioni-comeback kastede en sejr af sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbagevendte Mario Simioni og SønderjyskE vandt onsdag aften den første forberedelseskamp til den nye sæson, da Esbjerg Energy blev slået 3-2 efter et sejrsmål i overtiden.

ISHOCKEY: Så er vi i gang igen.

SønderjyskE og Esbjerg Energy gav hinanden en fin fight, da de lyseblå fra Vojens onsdag aften vandt 3-2 på egen is i den første træningskamp i den nye sæson.

Tempoet var fint, intensiteten var faktisk også yderst rimelig, men ind i mellem kneb det forståeligt nok med både præcision og timing.

SønderjyskE begyndte stærkt og tog Energy på sengen, og allerede efter knap et minuts spil måtte målmand Nicolaj Henriksen ind at rage pucken ud af nettet.

Nyerhvervelsen T.J. Moore stod for scoringen. Det var bestemt godt sat ind, men man kan heller ikke ligefrem sige, at udeholdets defensiv gjorde betingelserne svære for ham i den situation.

Og SønderjyskE bøvlede også på for at komme på 2-0. Det lykkedes ikke, og i stedet stod der efterfølgende Energy på det meste. Mestrene fra 2016 og 2017 havde flere gode forsøg, men Patrick Galbraith, der er tilbage i den lyseblå trøje efter en lang årrække i udlandet, pillede det hele.

Det gjorde han så ikke i midterperioden, hvor SønderjyskE ellers var i overtal en del gange og havde chancerne for at udbygge føringen.

Et par fine mål

Energy fik fat og scorede et par fine mål. 1-1-scoringen sat ind af Niklas Andersen, mens føringsmålet til 2-1 blev scoret af 18-årige Oliver Kjær efter en fin assist af Anders Krogsgaard, der i situationen viste glimrende teknik og stort overblik.

I tredje periode så det længe ud som om, at Energy havde flest kræfter. Niklas Andersen, der var blandt Energys bedste, havde det fint drøn på stolpen, mens Felix Schell misbrugte en af den slags chancer, som der skal scores på, hvis man skal vinde en ishockeykamp.

Det gjorde Schell ikke, og i det efterfølgende blev det så i stedet 2-2, da T. J. Moore igen viste effektivitet. Dermed skulle kampen afgøres i overtiden.

Og det slap SønderjyskE bedst fra med en scoring til 3-2 af canadiske Matt Prapavessis - i øvrigt et efternavn som de entusiastiske SønderjyskE-fans lige skal øve sig på en gang eller to endnu.

Men alt i alt en rigtig fin kamp, hvor der altså blev kæmpet lige til det sidste. De to hold spiller træningskamp mod hinanden igen på tirsdag. Denne gang foregår det i Esbjerg. Allerede fredag spiller Energy hjemme mod norske Manglerud.

Simioni-comeback kastede en sejr af sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce