Nixon: Vores første mål gav momentum

Esbjerg - Sønderjyske 3. kvartfinale.Foto: Martin Ravn

Nixon: Vores første mål gav momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brock Nixon scorede det udlignende mål for Esbjerg Energy. Det satte gang i holdet, og det endte med at vinde 5-1 over SønderjyskE.

REAKTIONER: Esbjerg Energy vandt 5-1, men det var først i anden periode, at holdet slog til.

- SønderjyskE slog til på en fejl, men ellers gjorde vi det okay i første periode. Vi fik gang i skøjterne og blev mere fysiske i anden periode, og det gav gevinst, siger Brock Nixon fra Esbjerg Energy.

Da Esbjerg Energy udlignede, var det kort efter, at holdet havde været i overtal.

- Selvom vi ikke scorede i det powerplay, gav det os muligheder. Det satte gang i angrebet. Drengene på skiftene efter kunne holde fast i det, siger Nixon.

- Vi gjorde det mere simpelt. Vi tog det første mål og byggede momentum på det. Det første mål var stort. Det tillod os at slappe af og spille med mere selvtillid, fordi vi udlignede.

Lidt heldigt mål

Brock Nixon scorede selv det første mål. Skuddet gik ind ved nærmeste stolpe mellem stolpen og Joni Myllykoskis benskinne.

- Det var nok lidt heldigt. Jeg tror, Joni Myllykoski gerne ville have taget det skud. Han har været god for dem i hele serien, og det gav os lidt gnist, siger Nixon.

Nu handler det så om næste kamp på fredag.

- Vi spillede ikke perfekt. Vi skal arbejde med noget i forsvaret. De spreder os ud. Og vores powerplay manglede også noget. SønderjyskE er stærke på hjemmebane, så vi skal spille vores bedste kamp på fredag, siger Brock Nixon.

Nixon: Vores første mål gav momentum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce