En usædvanlig Energy-sæson er på trapperne

Esbjerg Energy kan glæde sig til at skulle spille sine hjemmekampe i en ny isarena til en pris på 68 millioner kroner og med en tilskuerkapacitet på 4200 tilskuere, men inden da skal grundspillet lige overstås. Foto: Niels Husted/Scanpix

En usædvanlig Energy-sæson er på trapperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny isarena står klar til slutspillet, men i hele grundspillet er Energy nødsaget til at spille sine hjemmekampe i en træningshal med meget begrænset tilskuerkapacitet. Første modstander er Herlev, mens SønderjyskE åbner med Rødovre.

Hvem tænker da på ishockey i denne hedebølge?

Nej, vel. Det er nok i hvert fald de færreste, men klubberne har indledt de fysiske forberedelser og inden længe er der også gang i selve istræningen.

Og nu er turneringsplanen for ligaen, der i den kommende sæson er uden Gentofte og derfor består af 10 hold, også kommet på plads.

Premiererunden afvikles fredag den 14. september, hvor Esbjerg Energy spiller hjemme mod Herlev, mens tilbagevendte Mario Simioni og SønderjyskE sætter sig i bussen og triller en tur til Rødovre.

For Energy bliver det en usædvanlig sæson, da den gamle og utidssvarende skøjtehal er blevet raget ned. En ny arena skal stå klar til slutspillet i foråret, men det betyder, at Energy skal spille alle sine hjemmekampe i grundspillet i en træningshal, hvor tilskuerkapaciteten er begrænset.

Det første af de fem lokalopgør i grundspillet mellem Esbjerg og SønderjyskE er programsat til fredag den 12. oktober i Esbjerg, mens de to hold lukker grundspillet søndag den 24. februar med et indbyrdes arvefjendeopgør mod hinanden i SE Arena i Vojens.

I den kommende sæson, hvor grundspillet består af i alt 45 kampe, afvikles der igen "play-in". De syv bedste hold fra grundspillet går direkte videre til DM-kvartfinalerne, mens nummer otte og ni skal spille om den sidste plads.

Og så skal der også afvikles en pokalturnering. De fire bedst placerede hold efter 18. spillerunde i grundspillet dyster om pokalen.

En usædvanlig Energy-sæson er på trapperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce