Derek Damon: Vi gav dem kampen

Esbjerg - Sønderjyske 3. kvartfinale.Foto: Martin Ravn

Derek Damon: Vi gav dem kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy vandt stort, men det var SønderjyskE's egen skyld, fortæller Derek Damon. SønderjyskE førte i første periode, men gav så Esbjerg Energy sejren.

REAKTIONER: SønderjyskE tabte 1-5 til Esbjerg Energy. Men i første periode var sønderjyderne i kontrol, og da smed SønderjyskE selv kampen.

- Vi spillede godt i den første periode. Vi holdt os til systemet. Vi prøvede for meget på egen hånd i anden periode, og det kostede os. Vi gav dem kampen. Vi gav dem pucken, og det gav dem et par mål. Det må ikke ske i hockey, siger SønderjyskE's Derek Damon.

- Vi blev frustrerede, og det gav dem kampen, siger han.

Videre til næste kamp

Nederlaget betyder, at Esbjerg Energy fører kvartfinaleserien 2-1. Men selvom det var et stort nederlag, betyder det ikke meget for Damon. Det vigtige er næste kamp.

- Det er ligemeget, om det er 1-2 eller 1-5, vi taber. Det tæller som ét nederlag, og så skal vi bare komme tilbage på fredag, siger han.

Hvis SønderjyskE skal vinde næste kamp og udligne serien, skal spillerne

- Vi skal holde os til systemet, ikke forsøge at prøve for meget på egen hånd. Vi har et system, der får det bedste ud af os, og det er, hvad der skal til for, at vi slår Esbjerg, siger Damon.

Derek Damon: Vi gav dem kampen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce