Bookmaker: Esbjerg slår SønderjyskE ud i kvartfinalen

Esbjerg Energy og SønderjyskE mødes i kvartfinalen. Serien starter fredag aften i Esbjerg. Arkivfoto: Timo Battefeld

Bookmaker: Esbjerg slår SønderjyskE ud i kvartfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg Energy er ifølge Danske Spil favorit mod SønderjyskE. Hjemmebanefordelen gør forskellen.

RIVALOPGØR: Fredag aften tager Esbjerg Energy imod SønderjyskE i kvartfinaleseriens første kamp. Danske Spil har esbjergenserne som svag favorit. Der er odds 1,70 på, at Esbjerg Energy går videre fra serien. Der er odds 2,00 på, at SønderjyskE går videre fra serien.

Hvis serien ender med en syvende kamp, har Esbjerg Energy hjemmebanefordelen.

- Hvis det ender med at alle syv kampe kommer i spil, så slutter Esbjerg hjemme, og det må alt andet end lige være en fordel. Samtidig har de hentet Brock Nixon tilbage. Han er en ledertype og samtidig garant for point, så det ser fornuftigt ud for Esbjerg, siger oddssætter hos Danske Spil, Mikkel Wiil, i en pressemeddelelse.

Der er desuden odds 4,50 på, at Esbjerg Energy vinder guld. Det ville i så fald være tredje år i træk. Der er odds 6,00 på, at SønderjyskE går hele vejen.

Hjemmebanefordel viser sig ikke

Hjemmebanefordelen har ellers ikke været tydelig i denne sæson. Kun én gang har hjemmebaneholdet vundet efter 60 minutter. To gange er kampen gået i overtid, hvor hjemmebaneholdet så har vundet. Og to gange har udebaneholdet vundet.

I sæsonens foregående fem indbyrdes kampe mellem Esbjerg Energy og SønderjyskE er Esbjerg Energy kommet bedst ud af det. Tre sejre mod SønderjyskE's to. Størst af alt var nedslagtningen på 7-2 i Esbjerg. To gange er holdene gået i overtid mod hinanden, begge ved stillingen 2-2. Det er blevet til én overtidssejr til hver.

I de indbyrdes opgør i denne sæson har Justin Crandall fra Esbjerg Energy været farligst. Tre mål har han scoret mod SønderjyskE. Carson McMillan, Niklas Andersen og Adam Miller har alle scoret to mål.

For SønderjyskE ligger Ronnie Brobak, Jayce Coyle, Greg Gibson og Derek Damon som de mest scorende mod Esbjerg Energy i denne sæson. De har hver scoret to mål.

På jv.dk kan du i øvrigt se web tv-interviews med både Thomas Spelling fra SønderjyskE og Philip Bruggisser fra Esbjerg Energy. De snakker blandt andet om kvartfinaleserien.

Første kvartfinale spilles i Esbjerg fredag aften 19.30.

Bookmaker: Esbjerg slår SønderjyskE ud i kvartfinalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce