Siad patruljerede på grænsen søndag nat


Siad patruljerede på grænsen søndag nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Siad udtrykker stærk kritik af grænsekontrollen og patruljerede derfor selv natten til søndag.

Biler, der forsvandt i høj fart, og en afmærket sti var blandt nattens observationer, da Stop Islamiseringen Af Danmark, Siad, patruljerede langs grænsen natten til søndag.

- Jeg var ikke selv med i patruljeringen, der foregik fra klokken 22 til klokken seks søndag morgen, men dem, vi havde på grænsen, mødte en enkelt til fods, som fortalte, at han havde kørt en bil over grænsen for en kammerat. Han var ikke dansker, men talte flydende dansk. De fandt også en afmærket sti, fortæller Anders Gravers, formand for Siad.

Han fortæller også om biler, der forsvandt i høj fart, når de opdagede Siads parkerede biler.

- Men det mest chokerende var, at politiet slet ikke var til stede. Vores grupper gik over grænsen flere gange uden at blive stoppet, beretter Anders Gravers.

Patruljering gentages

Formandnen for Siad forsikrer, at grænsepatruljeringen vil blive gentaget:

- Grænsekontrollen fungerer jo slet ikke. Den er kun for syns skyld og for at berolige danskerne. Grænsen er pivåben. Hvad hjælper det, at kontrollen i vores lufthavne er høj, hvis du kan køre en bil fyldt med våben og raketstyr over grænsen og op til hegnet ved nærmeste lufthavn, spørger han.

Politi tilbageholdt personer

Vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard, ønsker ikke at udtale sig om Siads generelle kritik af grænsekontrollen, men oplyser, at politiet gennemførte den sædvanlige patruljering i området natten mellem lørdag og søndag.

- Det fremgår endda af døgnrapporten, at en patrulje har tilbageholdt og talt med personer ved grænsen i det pågældende tidsrum.

Politiet stødte ikke på Siad, ligesom de ikke havde kendskab til organisationens aktion, før JydskeVestkysten rettede henvendelse.

Fakta
Siad

Stop Islamiseringen af Danmark blev dannet i 2005 og kalder sig Danmarks mest aktive modstandsbevægelse.

  • De arbejder for at mennesker, der er bosat i Danmark, men som ikke følger og/eller respekterer dansk sæd og skik, forlader landet.


Siad patruljerede på grænsen søndag nat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce