Scrabble revet ned fra hylderne


Scrabble revet ned fra hylderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikkerne melder total udsolgt af brætspillet Scrabble efter online-udgaven Wordfeuds succes. Leverendører lover, at Scrabble er tilbage i butikkerne midt i marts.

Over en kvart million danskere har ifølge tv2.dk fået øjnene op for Wordfeud, online-udgaven af det populære brætspil Scrabble. Wordfeud-feberen smitter, og det går stærkt, men det er ikke kun på mobilen, vi vil konkurrere i kryds og tværs. Butikkerne melder nu helt udsolgt af brætspillet.

- Efterhånden som Wordfeud er blevet populært over hele landet, er alle butikker blevet tømt for Scrabble, fortæller Bog & Idés kædekoordinater, Steffen Kjærulff.

- Og der er stadig mange, der gerne vil have spillet, siger han.

De spillelystne danskere må dog vente lidt endnu, før Scrabble atter er at finde på hylderne.

- Den voldsomt stigende efterspørgsel har simpelthen gjort, at produktionen ikke har kunnet følge med, lyder det fra Mathilde Pelle, key account manager hos Mattel, der er leverendør af Scrabble.

Mattel lover dog, at det 64 år gamle brætspil atter er at finde i butikkerne igen i midten af marts. Ifølge Steffen Kjærulff har Bog & Idé-kæden købt godt ind, så man ikke løber tør igen lige med det samme.

Mathilde Pelle fra Mattel fortæller, at det ikke kun er i Danmark, at Scrabble har fået comeback, men at efterspørgslen er øget i hele verden.

Online-udgaven Wordfeud findes på dansk, engelsk, spansk, fransk, svensk, norsk og hollandsk. Det er den 28-årige normand Håkon Bertheussen, der i sin fritid har opfundet Wordfeud. Han skulle i følge den norske avis VG tjene imellem 60.000 og 70.000 kroner i døgnet på spillet.

Scrabble revet ned fra hylderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce