Rumæner ville sælge falsk guld - igen

Selvom der var indhugget guldmærker i smykkerne, var det bestemt ikke ægte guld, en rumænsk mand tirsdag forsøgte at sælge på den sønderjyske motorvej. Det var tværtimod kun messing.
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Rumæner ville sælge falsk guld - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rumænsk mand kan meget vel stå overfor at blive udvist af Danmark efter at have forsøgt at sælge falsk guld for anden gang på tre dage.

En rumænsk mand blev tirsdag anholdt for at forsøge at sælge falsk guld på den sønderjyske motorvej for anden gang på tre dage. Det fortæller vagtchefen ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

Mens manden i søndags stod på den sønderjyske motorvej ved Kliplev, var han tirsdag rykket lidt nordpå for at tage opstilling på den sønderjyske motorvej ved Vojens. Men ellers var historien den samme:

- Han foregav at være løbet tør for både benzin og penge, og når en forbipasserende så ville hjælpe ham, forsøgte han at sælge dem guld for at skaffe penge til benzin, forklarer Ole Aamann, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

"Guld" var messing

I virkeligheden var manden dog hverken løbet tør for benzin eller penge, men det var ikke det eneste problem ved mandens historie. Der var indhugget mærker i smykkerne, som skulle vise, at der var tale om 18 karats guld, men prøver har vist, at det er ren og skær messing. Derfor har politiet sigtet manden for forsøg på bedrageri.

I modsætning til i søndags havde manden ikke held til at sælge noget af sit falske guld, og derfor er der blot tale om forsøg på bedrageri. Derfor kan manden ikke ligesom i søndags tildeles en bøde på 2500 kroner. Han kan nøjes med en bøde på mindstebeløbet 1000 kroner. Til gengæld kan hans dage i Danmark muligvis være talte.

- Som vi ser det, er han i Danmark med et eneste formål, og det er at narre folk til at købe falsk guld. Derfor prøver vi nu at få ham udvist af landet, siger Ole Aamann.

Rumæner ville sælge falsk guld - igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce