Möger tager hetz med ro


Möger tager hetz med ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man skal kunne tåle øretæver, siger Thor Möger Pedersen, hvis Facebook-side er blevet oversvømmet med hadske kommentarer.

Facebook-folket godter sig over, at Thor Möger Pedersen (SF) er blevet fyret. Det vælter ind med grove kommentarer på den nu tidligere skatteministers hjemmeside, men hovedpersonen selv tager tilsviningerne med ophøjet ro.

- Som politiker vil man både møde folk, der er glade for, at man stopper, og folk, der er kede af det. Man skal kunne tåle et par øretæver, siger Thor Möger Pedersen til Berlingske Nyhedsbureau.

Den forhenværende SF-kronprins har i en årrække arbejdet bag kulisserne i partiet, men blev for et år siden placeret i rampelyset som den yngste minister i dansk historie. I det forgangne år er han blevet udsat for hård kritik i såvel medier som i offentligheden - og endda internt i sit eget parti.

Alligevel understreger Thor Möger Pedersen, at han ikke fortryder sit år i toppen af dansk politik.

- Som politiker skal man være forberedt på kritikken og være i stand til at tage nogle tæsk. Men det vigtigste for mig er at skabe politiske resultater, siger han.

Thor Möger Pedersen har 3.251 fans på Facebook, og der er i skrivende stund 989 kommentarer til hans opslag om, at han er blevet fyret som skatteminister. Flere takker ham for indsatsen, men flertallet fryder sig over fyringen. Blandt andre Lone Lisa Christensen:

- Hurra, endelig kan du selv komme ud i arbejdsløshedskøen, måske du skulle i aktivering. Du som slet ingen erhvervserfaring har. Du skulle skamme dig, skriver hun.

Möger tager hetz med ro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce