Endnu en udvisning i Tøndersagen


Endnu en udvisning i Tøndersagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 23-årig afghaner skal sammen med en landsmand forlade landet, når han har udstået sin straf på to års fængsel i Tøndersagen.

Endnu en udlænding må forlade landet efter at have misbrugt den nu 12-årige pige fra Tønder Kommune.

Den 23-årige Said Mohammed Zakria Hosseini fik i går skærpet sin straf i landsretten og skal forlade landet, når hans straf på to års fængsel udløber.

Han fik desuden indrejseforbud i ti år. Said Hosseini gik på teknisk skole og var sikret en praktikplads, men blev altså udvist, selvom han kom til Danmark som 16-årig.

Samtidig stadfæstede landsretten i Sønderborg straffen til den 35-årige Abdul Jalil Ahadi, der i byretten fik to års fængsel og blev udvist. Han kom her til i 1997 og har boet i Aabenraa siden 2000.

Begge mænd er af afghansk oprindelse og blev kørt til huset af en mellemmand. Han lokkede dem angiveligt med billeder af pigen og påstod, at hun var 17 år. De to mænd blev begge kendt skyldig i at have samleje med pigen, mens hun endnu var 11 år – i juni 2005. Det skete mens faderen så på.

To gange anke

Det var statsadvokaten, der ankede den 23-åriges sag til skærpelse, mens Abdul Jalil Ahadi selv ankede sin sag i håb om at undgå udvisning.

Ifølge pigernes stedbedstefar Werner Rasmussen sluttede Abdul Jalil Ahadi af med at give familien – inklusiv bedsteforældrene – skylden for sine handlinger.

– Det er fuldstændig vildt at komme med sådan en udtalelse. Den anden sagde, at han bittert fortrød sine handlinger og håbede på at blive i landet, og at han aldrig mere ville være kriminel, siger Werner Rasmussen

Det hjalp dog ikke, og nu mangler kun den tyske statsborgers ankesag i landsretten samt retssagerne mod den såkaldte mellemmand og de to forældre. Moderen skal for retten på mandag.

Endnu en udvisning i Tøndersagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce