»Den som dræber« kommer på amerikansk


»Den som dræber« kommer på amerikansk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TV-serien »Den som dræber«, som rullede over de danske tv-skærme for et års tid siden er blevet et internationalt hit. Nu laver amerikanerne deres egen version.

Den fik en blandet modtagelse, men høje seertal, da den tonede frem i danskernes stuer i den bedste sendetid i foråret 2011. Ikke desto mindre er krimiserien fra TV 2 »Den som dræber« nu blevet solgt til USA, som har store planer med den serie, der blev skabt ud fra bestsellerforfatteren Elsebeth Egholms bøger. Det er den amerikanske TV-station A&E Networks, der har valgt at satse på serien. De vil skabe en amerikansk version af den danske serie.

- På TV 2 er vi meget stolte af remakesalget af »Den som dræber«-serien til USA. Det siger rigtig meget om seriens kvalitet, og det er dejligt, at verden har fået øje på potentialet i dansk tv-fiktion, siger programchef Keld Reinicke fra TV 2.

Serien har allerede fået et internationalt gennembrud i mange europæiske lande. I forvejen har den hittet i både Sverige og Norge samt i en del af de 25 lande, som serien foreløbig er solgt til.

Den internationale begejstring blev senest illustreret i Tyskland, hvor 3,8 millioner seere fulgte det sidste afsnit på ZDF.

Den amerikanske version af »Den som dræber« skal skrives af Glen Morgan, der tidligere har stået bag succesfulde serier som The X-files og Millenium, og det er selskabet Imagine, der skal producere serien. Her har man tidligere haft stor succes med produktionen af blandt andet TV-hittet 24 Timer.

- Det er en meget stærk konstellation, der nu går aktivt ind i udviklingen og produktionen af den amerikanske version af »Den som dræber«-serien, og vi glæder os naturligvis til at følge dette arbejde, siger den danske producent Peter Bose fra Miso Film.

Tidligere er serien »Forbrydelsen« også blevet amerikaniseret samt filmen »Nattevagten«.

»Den som dræber« kommer på amerikansk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce