Brudgom undskylder plastikvåben i optog


Brudgom undskylder plastikvåben i optog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et festligt bryllupsoptog i Esbjerg er blevet et stort tema på blandt andet facebook. Gommen fortæller, at plastikvåben aldrig var meningen i optoget.

Politiet fik lørdag en del henvendelser efter et bryllupsoptog i Esbjerg Midtby. Her kørte omkring 40 biler i optog gennem byen. Og ifølge gommen, som selv kørte i optoget, er det rigtigt, at der var fire-fem biler, som ikke holdt sig inden for færdselsloven. Fra nogle af bilerne hang glade bryllupsgæster ud af vinduerne med plastikvåben, og det var ikke meningen, siger gommen Karer Abbas Al-Shebillawy, der er født og opvokset i Esbjerg. Han tilføjer, at også etnisk danske deltog i optoget, og at han blev gift med en dansk pige.

- Jeg vidste ikke, at der var nogen af gæsterne, som havde plastikvåben med. Og det er slet ikke acceptabelt, og det har jeg også sagt til dem. Det er heller ikke i orden, at der var to eller tre biler, som kørte ud og stoppede trafikken i et lyskryds. Men som sagt var der omkring 40 biler, og jeg kan ikke holde styr på dem alle, siger gommen og fortsætter.

- Da politiet informerede om, at de skulle køre ordentlig, så gjorde de det. Hvis det var et dansk bryllup, så havde der ikke været noget, men fordi jeg er iraker, så ser folk anderledes på det.

Falske penge

I forbindelse med brylluppet blev der også kastet med pengesedler, som nogle drenge fandt og brugte på slik i Bilka, men ifølge gommen stod der på sedlerne, at de var falske.

- Jeg er iraker, og vi har ikke den tradition med at kaste penge til bryllup., men der var forskellige kulturer med til brylluppet og omkring 500 mennesker. Der er nogen, der har kastet pengene, og der står på dem, at de er falske. De er købt på et marked i Istanbul, siger han.

Fakta
Falske sedler

Det var tre drenge i 12-13-års-alderen, der tog nogle fem eurosedler med til Bilka i Esbjerg søndag. Her købte de bland-selv-slik for pengene. Forældrene tog ifølge politiet derefter i Bilka for at underrette personalet og betale drengenes slik - med ægte penge.

Brudgom undskylder plastikvåben i optog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce