Radio og TV Gården solgt til ansat

Den 1. november flytter Radio og TV Gården fra Sig til Tistrup, når den ny indehaver Jørgen Bertelsen (th.) overtager forretningen fra Kaj Hedevang.
Foto: Henrik Reintoft, JV

Radio og TV Gården solgt til ansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SIG/TISTRUP: Det grå hår og de lune rynker er kendetegnende for radio- og tv-forhandler Kaj Hedevang. I en generation har han sørget for den elektroniske underholdning i de små stuer. Ikke kun i Sig, men på hele egnen.

Men fra den 1. november er det slut, når han overdrager og sælger Radio og TV Gården til sin radiomekaniker Jørgen Bertelsen.
– Jeg er yderst glad for, at det er Jørgen, som tager over, og at alle medarbejdere fortsætter, siger den nu 62-årige Kaj Hedevang.
Jørgen Bertelsen har været ansat i 16 år. Og han tager Torben Pedersen og Arne Eriksen med sig.

I 34 år har Kaj Hedevang drevet sin forretning fra fødegården på Tastrupvej. Og det er den direkte årsag til, at Radio og TV Gården flytter til Tistrup, da han selv vil bruge lokalerne, når han går på efterløn. Og han trænger til at slappe noget mere af.
– Jeg har brugt meget tid, nok for meget tid i forretningen, siger Kaj Hedevang, som ser frem til at kaste fiskesnøren ud i den nyoprettede Varde Å.

Da der er tale om en overdragelsesforretning, så kommer kunderne ikke til at mærke den store forskel. Hvis man har noget til reparation, og det ikke bliver færdig inden den 1. november, er den eneste forskel, at det skal afhentes i Tistrup.

Jørgen Bertelsen fortæller, at overdragelsen ikke har været planlagt. Men da muligheden bød sig, slog han til. Og han er klar til den fortsatte kamp mod internettet og de mange storcentre, hvor der sælges elektronik.
– Kunderne skal have en ordentligt oplevelse hos os. Især med servicen, siger Jørgen Bertelsen.


Reception
Fredag den 29. oktober holder den ny ejer Jørgen Bertelsen af Radio og TV Gården reception. Det sker kl. 13.00 de i nye lokaler i Tistrup på Bredgade 5b, der er de gamle udstillingslokaler hos Brink Smedje og VVS. Da der er tale om en overdragelsesforretning, er der ingen ændringer for kunderne. Åbningstider. Mandag-fredag fra kl. 8.30 til 17.00. Lørdag fra kl. 10.00 – 12.00.
  
Jørgen Bertelsens hustru Mette vil hjælpe med regnskaberne.
Jørgen Bertelsens hustru Mette vil hjælpe med regnskaberne.
Foto: Henrik Reintoft, JV

Radio og TV Gården solgt til ansat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.