Virksomhed er åbnet igen - gik konkurs i januar


Virksomhed er åbnet igen - gik konkurs i januar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Haderslev: Der er igen gang i produktionen af hærdet og lamineret glas på Langkær nummer 6. Det er hos DSG Industries, der i januar gik konkurs. Men lokalerne stod ikke tomme længe, da nye ejere den 1. maj åbnede dørene op igen. Det har været en travl tid, men efter en god, solrig sommer dufter der igen af optimisme hos virksomheden.

Der er i skrivende stund 14 ansatte på arbejdspladsen. Tre af disse var også ansat før konkursen i januar, hvor der var 16 ansatte. Resten har i mellemtiden fundet nyt arbejde. Den nye ejerkreds tror på, at en anden strategi end tidligere vil gøre DSG Industries holdbar i længden.

- Imodsætning til den tidligere ledelse, så vil vi gerne have, at tegningerne kommer til os fra kunderne. Det giver mulighed for, at flere vil vælge os. Udover det laver vi både hærdet og lamineret glas, siger Laurits Poulsen, der er den ene af to ejere.

De nye ejere ser også gode muligheder på et marked, hvor der er få konkurrenter, og hvor kunder syd for grænsen gør markedet større.

Ser lyst på fremtidenNår nyt bygges op, skal der nogle gange andre og flere kræfter til at løfte. Derfor har de nye ejere investeret i nye maskiner, og når disse er klar til brug, bliver der brug for flere ansatte. Udover det skal der startes aftenhold op, der også vil kræve ny-ansættelser. Det er noget, der kommer virksomheden men forhåbentlig også Haderslev til gavn.

- Der er meget gang i byggebranchen, og det er også noget, som falder af på DSG Industries. Så vi ser meget lyst på fremtiden og tror, at vi kan klare os, siger Steen Sparvath, der er direktør i virksomheden.

Ifølge Steen Sparvath så bliver ordrebogen med dagene tungere, men der er stadig plads til flere opgaver.

- Der er meget gang i byggebranchen, og det er også noget, som falder af på DSG Industries. Så vi ser meget lyst på fremtiden og tror, at vi kan klare os.
Steen Sparvath, direktør DSG Industries.

Virksomhed er åbnet igen - gik konkurs i januar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce