Vilstrup Bacon sælger dødspakker

Allan Ungstrup håber, at der findes en hurtig løsning, så han igen kan få bragt sine baconpakker ud til kunderne. Arkivfoto: Jacob Schultz

Vilstrup Bacon sælger dødspakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fredag i næste uge lukker PostNord for udbringning af varer fra små fødevarevirksomheder. Det rammer blandt andet Vilstrup Bacon, indtil en anden løsning findes.

Vilstrup: Dødspakker af bacon. Det lyder lidt drastisk, men er ikke desto mindre, hvad firmaet Vilstrup Bacon tilbyder kunderne indtil fredag i næste uge.

Årsagen er, at PostNord den 30. juni stopper med at bringe pakker ud for mindre fødevarevirksomheder. Dermed står blandt andre Vilstrup Bacon med håret i postkassen, indtil der er lavet aftaler med nye distributører.

- Det er noget værre noget. Vi har åbnet en webshop i maj og får ordrer ind hver dag, men efter 30. juni kan vi altså ikke tilbyde kunderne at bringe varerne ud, siger indehaver af Vilstrup Bacon, Allan Ungstrup.

De såkaldte dødspakker bliver dog bragt ud med PostNord til og med den 30. juni. Pakkerne består af forskellige produkter - blandt andet vildsvinebacon, som Vilstrup Bacon sidste år vandt en pris for i fødevarekonkurrencen Sol over Gudhjem.

 

Dødspakkerne
Dødspakkerne fra Vilstrup Bacon indeholder blandt andet supermodnede produkter som økobacon, vildsvinebacon, livarbacon og toscansk bacon.Der står ikke "dødspakker" på pakkerne - det er blot et ord, som Allan Ungstrup bruger i markedsføringen.

Dødspakkerne skal bestilles senest den 27. juni, og PostNord bringer de sidste pakker ud den 30. juni.

www.vilstrupbacon.dk kan man læse mere og bestille varerne.

 

 

Føler sig svigtet

Allan Ungstrup og de øvrige fødevareprocenter, som er ramt, føler sig svigtet af PostNord.

- Det er jo en statslig virksomhed, og derfor mener vi, at PostNord har en forpligtelse til at fortsætte, indtil en anden løsning er fundet, siger Allan Ungstrup.

Organisationen SMV Fødevarer, som repræsenterer de mindre og mellemstore fødevareproducenter, er gået ind i sagen og har forsøgt at råbe politikerne op.

- Vi har lige fået et svar fra Transportministeriet, men herfra får vi ingen hjælp. Ministeriet siger, at udbringning af fødevarer er en urentabel forretning for PostNord, og derfor skal PostNord ikke udføre opgaven, siger markedschef i SMV Fødevarer, Mads Illum Hansen.

Han forudser dog, at der er lys for enden af tunnelen.

- Vi forhandler med et par firmaer om distribution, og måske har vi en løsning i august, siger Mads Illum Hansen.

Allan Ungstrup håber, at en ny distributør snart er klar til at tage over.

- Hvis vi bare kan få bragt varer ud et par gange om ugen, er vi tilfredse, siger Allan Ungstrup - som understreger, at han har været tilfreds med servicen fra PostNord.

Vilstrup Bacon sælger dødspakker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce