Vilstrup Bacon løb med guldet på Bornholm

Vilstrup Bacon. De laver gourmet bacon.
Foto: Hans Chr. Gabelgaard

Vilstrup Bacon løb med guldet på Bornholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicherøgeriet Vilstrup Bacon fik en fornem førsteplads i kategorien mad - bacon lavet af vildsvin. Førstepladsen skal bruges til at komme ud til endnu flere forhandlere og kunder.

SDR. VILSTRUP: Humøret er højt hos Allan Ø. Ungstrup fra Vilstrup Bacon.

Nicherøgeriet fik under weekendens kokke- og madkonkurrence Sol over Gudhjem på Bornholm en førsteplads med hjem til fastlandet i kategorien mad, hvor Vilstrup Bacon stillede op med bacon lave af vildsvin.

- Vi er godt brugte i dag, lyder det fra en glad Allan Ø. Ungstrup, der har haft en vild weekend på Bornholm.

Noget af det han tager med sig fra solskinsøen er dommernes ord:

- De sagde, at vores bacon ikke var for salt, at den havde en god røgsmag og at den også havde en god smag af svin - og at det klart er noget, der kan konkurrere med det bacon, som man kender på markedet, som er for salt og har for lidt røgsmag, siger en stolt Allan Ø. Ungstrup.

Derudover var dommertrioen, der bestod af Thomas Rode, Fransis Cardenau og Mikkel Marschall, også tilfredse med indpakningen:

- De sagde, at den var flot og indbydende, refererer Allan Ø. Ungstrup.

Førstepladsen blev fejret med gin og tonic.

- Men det er nok ikke gået helt op for os endnu, at vi vandt, siger Allan Ø. Ungstrup, der efter sejren fik travlt med at ringe rundt og sprede den gode nyhed.

I arbejdstøjet

Allan Ø. Ungstrup håber, at førstepladsen i Sol over Gudhjem kan være et springbræt til at få flere forhandlere af Vilstrup Bacons produkter.

- Det kan også være, at det bliver lettere nu, hvor der er mange kokke, der har stiftet bekendtskab med vores produkter, siger han.

Fakta
Vilstrup Bacon

Er startet af Allan Ø. Ungstrup, der driver nicherøgeriet sammen med sin kæreste.

Forhandlere

Man kan blandt andet købe Vilstrup Bacons produkter hos Købmanden i Bevtoft, hos Haderslev Golfrestaurant og hos Vinspecialisten i Storegade i Haderslev.Vilstrup Bacon løb med guldet på Bornholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce