Vigo leverer dine Rema 1000-varer


Vigo leverer dine Rema 1000-varer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HADERSLEV: Med den digitale platform Vigo forsøger Rema 1000 i Haderslev nu at gøre det nemmere at klare de daglige indkøb for travle børnefamilier. Fra en smartphone kan man klare den lokale indkøbstur og få leveret poserne til døren af naboen eller en anden borger i Haderslev.

- Vigo skal gøre det nemmere for danskerne at klare indkøbene i en travl hverdag. Lige meget hvor du er, kan du med få tryk på telefonen handle med Vigo og få varerne leveret til døren af andre, der lægger deres rute forbi dit hjem. Det bliver en håndsrækning til de travle familier i Haderslev, fortæller adm. direktør i Rema 1000 Henrik Burkal.

- Inden lanceringen har jeg fået mange tilmeldinger fra nysgerrige kunder, der gerne vil tjene lidt ekstra og gøre en god gerning. Så det tegner godt, fastslår byens Rema 1000-købmand, Jørn H. Thomsen.

Når man har registreret sin bestilling, bliver den, via platformen, åben for alle indkøbere i dit nærområde, som kan vælge at handle og levere dine varer til den ønskede adresse. Man vælger selv tidspunkt for levering.

Når man handler via Vigo, kræver det, at der er en indkøber, som vælger at handle og levere din bestilling. Der er altså ikke leveringssikkerhed med Vigo, da det afhænger af om indkøbere i dit område, har tid til at hjælpe dig med at handle. exp

Vigo leverer dine Rema 1000-varer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce