Slagter Lampes pølser er atter prisvindende

Slagter Lampe har vundet 16 medaljer for sine pølser på en fagmesse i Stuttgart. Arkivfoto.

Slagter Lampes pølser er atter prisvindende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagter Lampe bliver i næste weekend dekoreret med 16 medaljer heraf 15 af guld for sine pølser ved en fagmesse i Stuttgart.

Hammelev: Det er ikke så få medaljer, slagter Steen Lampe skal hente i Stuttgart i forbindelse med en fagmesse i næste weekenden. Slagteren har vundet 15 guldmedaljer for sine populære pølser, som han efterhånden har høstet mange priser for.

- Jeg kan faktisk slet ikke huske, hvor mange det er blevet til, men det er selvfølgelig noget, jeg er rigtig glad for, siger Steen Lampe.

Priserne er vundet i Stuttgart, og slagteren mener, at tyskerne har en god kultur for pølsemejeri, og derfor er det godt for en sønderjysk slagter at komme derned at vinde priser. Kulturen smitter også af i det sønderjyske, hvor der ifølge Steen Lund er en rigtig fin og gammel tradition for gode pølser.

Inspiration fra tyske pølser

Når solen om sommeren står højest på himlen, går der blandt voksne mænd nationalsport i at grille pølser i varmen, og tidligere på året blev Slagter Lampes 'Cheese BBQ Frankfurter' kåret som årets grillpølse herhjemme. Steen Lund mærker godt en stigende interesse for pølser, og selvom han henter meget inspiration fra Tyskland, så er eksempelvis pølsen med oste og chili inspireret af tendenser på det danske madmarked.

- Jeg mærker generelt, at danskerne efterspørger bedre produkter af høj kvalitet, hvor der er et højt proteinindhold i. Der er pølser, som vores kålpølse der altid har været populær, og så kommer der andre til med tiden, siger han.

Slagteren fortæller, at borgerne ikke kan forvente en offentlig fejring af de mange medaljer, men at det selvfølgelig vil blive fejret på slagteriet.

Slagter Lampes pølser er atter prisvindende

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce