OPDATERET KORT: Her bor kandidaterne

Her bor kandidaterne i Haderslev Kommune. Foto: Connie Bøgwad schmidt

OPDATERET KORT: Her bor kandidaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvis du fortsat er i tvivl om, hvor krydset skal sættes, kan du på kortet nedenfor møde 87 ud af de 109 opstillede kandidater i Haderslev Kommune.

Det har vi spurgt om
JydskeVestkysten har med hjælp fra partiforeningerne og spidskandidater skrevet ud til de opstillede kandidater og bedt om svar på følgende spørgsmål: Navn:

Parti:

Alder:

Adresse:

Beskæftigelse:

Civilstatus:

Antal børn:

Dine tre mærkesager, (i stikord):

Frivilligt: Fortæl med 30 ord, hvorfor man skulle sætte kryds ved dig?

Hvis du er kandidat og synes, at dit navn mangler på kortet, så send gerne en mail til cbs@jv.dk med svar på disse spørgsmål, så kan du tilføjes til kortet. Vi opdaterer til og med mandag klokken 15. 

HADERSLEV: I dag klokken 8 (klokken 9 på Aarø) åbner de 34 valgsteder i Haderslev Kommune. Der er 109 forskellige kandidater at sætte kryds ved. På kortet ovenfor, kan du læse mere om 87 af kandidaterne, og se hvor de bor. 

Klik på navnet i listen eller klik på partisymbolet på kortet, så kan du blandt andet læse om den enkelte kandidats tre vigtigste mærkesager. De fleste, på nær en lille håndfuld, svarer også på, hvorfor de mener, at man skal sætte kryds ved dem.

Enkelte har påpeget, at ens adresse ikke er udslagsgivende for, hvad man politisk kæmper for. Med andre ord, man kan sagtens have adresse i for eksempel Vojens, men interessere sig for problemstillinger i Sydbyen i Haderslev. 

OPDATERET KORT: Her bor kandidaterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce