Sdr. Otting-forældre: - Vi blev da hørt

Mathias Christiansen og næstformand i skolebestyrelsen, Carina Rømer, yderst til venstre, var med, da borgmesteren søndag middag ringede og indbød bestyrelsen til at deltage i rundturen på skolen. Foto: Ludvig Dittmann

Sdr. Otting-forældre: - Vi blev da hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand og næstformand i skolebestyrelsen blev i sidste øjeblik inviteret med, da byrådsmedlemmer og fagfolk skulle besigtige Sdr. Otting Skoles afdeling på Kløvermarken.

HADERSLEV: - Vi er glade for, at de hørte vores argumenter.

Det sagde formanden for bestyrelsen på Sdr. Ottting Skole, Mathias Christiansen, sent søndag eftermiddag, den 20. januar, efter, at han og næstformand, Carina Rømer, blev inviteret med på en rundtur på den plagede skole.

Ingen presse, tak

Lørdag den 19. januar meddelte borgmester H.P. Geil (V), at han havde inviteret byrådsmedlemmer på en rundtur på skolen, hvor indeklimaproblemer blandt andet betyder, at der stadig står pavilloner, der koster kommunen 300.000 kroner om måneden i leje. Hertil skal lægges 200.000 kroner i månedligt forbrug.

Mødet var kun for politikere, embedsmænd og fagfolk, sagde borgmesteren i JydskeVestkysten lørdag og lod forstå, at politikerne skulle kunne iagttage de berørte klasser og gangarealer uden risiko for at blive mødt med spørgsmål fra medierne, de ikke kunne svare på, fordi den endelige rapport fra rådgiveren, Rambøll, først ankom fredag.

Derfor var medierne ikke velkomne.

Mathias Christiansen var indstillet på, at repræsentanter for bestyrelsen skulle møde op på skolen klokken 15, da rundturen begyndte, selv om forældrene ikke var inviteret. Ved middagstid blev han ringet op af borgmesteren, der fortalte, at de var velkomne.

Skolebestyrelsen mener, at elever og lærere burde være flyttet over i barakkerne, indtil al tvivl om indeklimaet er fjernet.

- Hvad sagde politikerne til det?

- Vi mødte forståelse.

Mathias Christiansen skal mødes med borgmesteren mandag den 21. januar. Samme dag skal embedslægens vurdering foreligge.

Sdr. Otting-forældre: - Vi blev da hørt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce