Så ruller årets Høtte


Så ruller årets Høtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOJENS: Årets højdepunkt er kommet. Høtten, som tyvstarter i aften med de lokale fodboldherrers dyst mod Esbjergs målsprudlende superligamandskab. I morgen kommer der andre gæster fra den jyske vestkyst, nemlig Johnny Madsen med band. Og så er vi i gang.

Og det er billetsalget også.

- Det går rigtig godt. Siden torsdag har der været gang i billetsalget, siger turistchef Lone Nissen om den del af Vojens Høtte 2003.

Det er især til Johnny Madsen-koncerten og de to fester fredag aften, at der er run på billetsalget.

Ikke helt det samme

</b>
Pigefrokosten bliver nu ikke helt det samme. Top Seven har jo stået for musikken i 11 år, men de er jo ikke på banen længere, så i stedet kommer der hele to orkestre. Yo-Yo-XL, hvor nogle af de tidligere Top Seven-medlemmer er med, og Kolding-orkesteret Flyers, som blandt andet er et af de faste bands ved KIFs håndboldfester.

- Og så er der jo heller ingen hattekonkurrence i år, men deltagerne må selvfølgelig gerne komme med hat alligevel, siger Lone Nissen.

Til pigefrokosten bliver der også underholdning af Klassens Tykke Dreng, og serveringen står Vojens Frivillige Brandværn for.

I teltet ved siden af går bølgerne sandsynligvis også højt. Her bliver der ølfest for mænd, og de får også lejlighed til at nyde lidt topløs betjening og andre showindslag. Til det efterfølgende forsoningsbal spiller Flyers og Yo-Yo-XL videre.

Birthe eller Jay Kid

</b>
Lørdag vil gaderne i Vojens være omdannet til en stor gågade, og om aftenen kan man så vælge, om man er til Birte Kjær eller Die Herren eller Jay Kid. Det har nok noget med alder at gøre, men især Jay Kid har gjort kometkarriere i sommerens løb. Og nu skal han endda underholde ved Michael Jacksons fødselsdag senere på måneden.

Søndag er der så mini-playback-show, og Bjørn & Okay tæller lige så stille ned til det afsluttende festfyrværkeri, der på sin måde fortæller, at det var så den Høtte.

Årets høtte-sild

</b>
I øvrigt vil JydskeVestkysten være med på Høtte-pladsen, hvor vi laver en rask lille konkurrence om, hvem der bliver årets Høtte-sild. Vores fotograf vil være til stede for at tage billeder af deltagerne torsdag og fredag fra klokken 19-22 og lørdag og søndag fra klokken 13-18. Alle kan være med til at stemme, og vi kårer vinderen søndag eftermiddag.

Gennem hele ugen er der mulighed for at følge med i Høtten her på jv.dk.

Så ruller årets Høtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce