Rema 1000 er klar til at bygge ny butik i Haderslev

Efter planen er den nye Rema 1000 butik klar til indvielse i maj 2018. Foto: Dorthe Rasmussen

Rema 1000 er klar til at bygge ny butik i Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Discount-kæden Rema 1000 kan næste år indvie sin butik nummer 3 i Haderslev. Kæden har erhvervet den tidligere bogbinderi på hjørnet af Chr.X's Vej og Christiansfeldvej.

HADERSLEV:  Så får Haderslevs indbyggere snart endnu en dagligvarebutik at handle i.

Det er Rema 1000-kæden, der er klar til at at rive det gamle bogbinderi på hjørnet af Chr.X's Vej og Christianfeld ned for at gøre plads til en ny dagligvarebutik, der bliver kædens tredje i Haderslev.

Den norskejede kæde har i forvejen butikkerne i Sejlstensgyde og på Simmestedvej, der begge drives af selvstændige købmænd.

Det er også planen med den tredje butik, fortæller Jørgen Modvig, der er teknik- og indretningschef for Rema 1000 kæden i Danmark.

- Der er nogle kandidater på bedding, men det er endnu ikke helt på plads, hvem der bliver den nye købmand, fortæller Jørgen Modvig, som regner med at kunne præsentere den kommende købmand ved rejsegildet for det nye byggeri.

Kædens hovedentreprenør på byggeriet er Aaskov Byg fra Kolding, der har opført flere butikker for Rema 1000 i det syd- og sønderjyske, senest  i Dybbøl ved Sønderborg.

- Den butik har vi lige indviet, så nu er firmaet stille og roligt gået i gang med Haderslev. Nu er det jo et vinterbyggeri, men med lidt held er butikken færdig og klar til åbning i maj 2018, fortæller Jørgen Modvig.

Foto: Dorthe Rasmussen
Foto: Dorthe Rasmussen

70 parkeringspladser

Den nye butik bliver på 1030 kvadratmeter og får cirka 70 parkeringspladser.  Det er et pænt stort antal, der skal imødekomme, at det er et trafik-orienteret område, som mange vil komme kørende til for at handle ind, fortæller Jørgen Modvig.

Nordbyen har stået uden nærbutik inden lukningen af Kiwi i Varbergparken for et par år siden, og Rema 1000 kæden har en klar strategi om, hvor den gerne vil åbne nye butikker.

-  De tre butikker i Haderslev ligger godt i forhold til  hinanden, så de ikke konkurrencer med hinanden, konstaterer Jørgen Modvig.

Rema 1000 er klar til at bygge ny butik i Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce