Prisregn over sønderjyske ildsjæle med overskud til andre

Prismodtagerne samlet ved overrækkelse hos GF Forsikring. Privatfoto

Prisregn over sønderjyske ildsjæle med overskud til andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag blev femten lokale foreninger og personer fra Arrild i vest over Vojens og Haderslev til Fjelstrup i øst hyldet for deres overskud. Der blev overrakt både diplomer og små donationer som tak for den store indsats, de enkelte gør i lokalsamfundet.

Sønderjylland: De lokale ildsjæle, som gør en kæmpe forskel, og som altid er rigtigt gode til at motivere og anerkende andre - men alt for sjældent får den store anerkendelse og tak, de fortjener - de var i centrum, da GF Forsikring forleden overrakte "Tak for dit overskud"-prisen til 15 enkeltpersoner og foreninger fra hele det nordlige Sønderjylland. Fælles for dem alle er, at de altid tager en ekstra tørn og gør en forskel for fællesskabet i deres lokalområder.

- Vi har set frem til den her eftermiddag. Vi har fornøjelsen af at møde et udsnit af de lokale ildsjæle, der i hverdagen viser ekstra overskud, sagde Gunnar Hansenfra GF i sin velkomst til de mange fremmødte på kontoret i Haderslev.

- Det handler om overskud til andre end sig selv og sin nærmeste familie. Overskud til foreningslivet, til naboen, til institutionen og til hele vores gode sønderjyske samfund, sagde Gunnar Hansen.

16 prismodtagere

Prismodtagerne var nomineret af personer i deres lokalområde og udvalgt af GF; med anerkendelsen fulgte en pengepræmie fra GF Forsikring, som gik til:

Marie Juhl, Agerskov. Mette Marie Schmidt, Arrild. Maria Jessen, Fjelstrup. Johannes Engholm Gjesing, Pins'Mærken, Gram. Asha Gregersen, Haderslev. Holger Kropp, Haderslev. Ingrid Mathiesen, Haderslev. Maria Grossman, Haderslev. Elly Pedersen, OK-Klubben, Haderslev. Chris Jensen, Haderslev. Preben Hjortlund, Hammelev. Karen Sophie Komischke, ToftlundNis Wind, Toftlund. Erling Fjelsted, Vojens. Samt Flemming Byg og Karoline Skade, Vojens Skytteforening.

Prisregn over sønderjyske ildsjæle med overskud til andre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce