Pengegave til Fodslaw

Formanden for Frivilligcenter Haderslev, Vagn Meck, bød velkommen til de små 500 deltagere. Foto: Michael Mogensen

Pengegave til Fodslaw

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Langt flere end forventet dukkede op, da de frivllige indenfor det sociale område fik en stor fest.

Formanden for Foreningen Fodslaw i Haderslev, Helge Tobiasen, modtog de 10.000 kroner, som er kommunens sundhedspris i 2017.

Prisen blev overrakt af formanden for sundhedsudvalget, Preben Holmberg, under frivilligfesten, der fandt sted torsdag den 28. september i Haderslev Idrætscenter.

Arrangementet samlede små 500 mennesker, hvilket var langt flere, end arrangørerne, Frivilligcenter Haderslev og Haderslev Kommune, havde regnet med.

De øvrige indstillede var Haderslev-Marstrup mountainbike klub, cateringfirmaet Mettemums, lærer Jan Pedersen, Sdr. Otting Skole for projektet "Sunde unge i Sydbyen", Team My Heart, Aktiv Fritid i HSUF i Hammelev, Sjov Motion i Vojens og kurserne "Lær at tackle."

Prisen gik til Fodslaw, fordi den får nogle, der ikke er så meget til motion, til at komme ud i naturen, begrundede Preben Holmberg.

Aftenens arrangement har fået 100.000 kroner fra Haderslev Kommune, der har ønsket at hæve niveauet for festen på samme måde, som hædringen af de frivillige indenfor kultur og fritidsområdet er blevet.

Frivilligarrangementet er en hædring af de frivillige indenfor det sociale område i bredeste forstand - fra genbrugsbutikker til Hospice Sønderjylland. I år var der 90 jubilarer.

- Vi håber naturligvis på, at vi i fremtiden kommer på "finansloven". Et arrangement som dette kan ikke lade sig gøre uden den støtte, det har fået fra kommunen, sagde formanden for Frivilligcenter Haderslev, Vagn Meck.

Deltagerbetalingen var 50 kroner, og gæsterne fik både mad, dessert og en genstand for billetten.

Pengegave til Fodslaw

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce