Nyt fitness-center er på vej til Haderslev

Centerleder Melanie Callesen tæller ned til åbningen af det nye Loop Fitness på Nordhavnsvej i Haderslev. Foto: Dorthe Rasmussen

Nyt fitness-center er på vej til Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fitness-kæden Loop Fitness kommer nu også til Haderslev. Det nye fitness-center er rykket ind på Nordhavnsvej 5 og inviterer til stor åbnings-fest lørdag den 5. januar.

HADERSLEV: Ding, ding, ding!

Nej, det er ikke Hjem Is bilen, der er på vej - men Loop Fitness.

Loop Fitness er en landsdækkende fitness-kæde, der bygger på det såkaldte "cirkeltrænings-koncept", hvor man skifter til næste trænings-maskine i cirklen hver gang, at der lyder et "ding".

Nu åbner Loop i en del af den bygning på Nordhavnsvej 5 i Haderslev, der i mange år var adresse for Flyvholm Beslag & Værktøj.

Den store hal er i disse uger ved at blive renoveret fra gulv til loft af lokale håndværkere.

- Arbejdet skal være færdigt den 19. december, for der kommer alle maskinerne, så vi får travlt med at få det hele indrettet mellem jul og nytår, fortæller den 34-årige Melanie Callesen fra Kollund ved Aabenraa, som skal være centerleder for det nye Loop center i Haderslev.

Hvorfor Haderslev?

- Aabenraa har allerede et Loop center, og så synes vi, at Haderslev er en spændende by, siger Melanie.

Hun er også medejer af centret, som hun åbner sammen med Lars Jespersen, indehaver af Sport 24 i Aabenraa.

Melanie har været ansat i Sport 24 i 14 år og er desuden uddannet fitness-instruktør.

Fra venstre centerleder Melanie Callesen og Nadja Cortsen, som også skal være instruktør på det nye center. - Vi søger i øjeblikket efter flere  instruktører til aftner og weekender, fortæller Melanie. Foto: Dorthe Rasmussen
Fra venstre centerleder Melanie Callesen og Nadja Cortsen, som også skal være instruktør på det nye center. - Vi søger i øjeblikket efter flere instruktører til aftner og weekender, fortæller Melanie. Foto: Dorthe Rasmussen

Træningen tager 24 minutter

Loop Fitness har i dag cirka 100 centre på landsplan.

Mange er ligesom centret i Haderslev drevet af franchisetagere.

Melanie forklarer, at Loop's effektive cirkeltrænings-koncept sikrer en velbalanceret træning af hele kroppen- både muskler og kondition - på kun 24 minutter.

Men selv om træningen hurtigt er overstået, så må meget gerne blive lidt længere.

- Vi gør meget i, at det skal være hyggeligt at komme i vores centre. Der vil blive indrettet et café-område med gratis kaffe og te til alle, der kommer og træner, for det er vigtigt, at der er et fællesskab. Loop-konceptet bygger på, at alle skal være velkommen, og at man kan komme, som man er, fortæller Melanie Callesen og uddyber hvad Loop står for - at man arbejder i trænings-cirkler med forskellige trænings-maskiner specielt udviklet til cirkeltræning.

- Man starter sin træning et vilkårligt sted i cirklen og skifter til næste maskine, hver gang, der lyder et "ding". Der går 45 sekunder mellem hvert ding. Efter to runder i cirklen er der gået 24 minutter, og man er trænet igennem - hurtigt, effektivt og uden ventetid, fortæller Melanie.

Centret i Haderslev bliver indrettet med to trænings-cirkler.

- Der bliver et cirkel, hvor kun kvinder kan træne og en miks-cirkle for både kvinder og mænd. Grunden til, at vi vil have en trænings-cirkel kun for kvinder er, at der er flere kvinder, der bedst kan lide det, fortæller Melanie Callesen.

Centrets målgruppe er alle, både unge og ældre. Har man en travl hverdag, er det også en oplagt trænings-form, fordi det tager kun 24 minutter, konstaterer Melanie.

Man kan komme og træne i det nye center fra klokken 05 til 22 dagligt, og der vil være mulighed for at komme ind med sit medlemskort udenfor normal åbningstid.

- I 51 timer om ugen, også weekender og aftner, vil centret været bemandet af uddannede instruktører, som hjælper én i gang og også står klar med vejledning for eksempel, hvis man har skulderproblemer eller andre skavanker, fortæller Melanie Callesen.

Alle interesserede kan få en gratis prøvetime, og så er man i gang.

Det er selvfølgelig helt bevidst, at Loop Fitness har planlagt åbningen i Haderslev til efter nytår.

- Mange har jo et nytårsfortsætter om at komme i form, så vi forventer en travl åbning, fortæller Melanie Callesen.

LOOP Fitness Haderslev åbner lørdag den 5. januar, og alle er inviteret til åbningsfest.

Der vil i dagens anledning blive hejst et kæmpe flag over bygningen, så alle kan se, at Loop er kommet til byen.

Ding, ding, ding!

Nyt fitness-center er på vej til Haderslev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce