Ny deltagerrekord ved DGI Hærvejsløbet

DGI Hærvejsløbet strækker sig fra Flensborg til Viborg via en 275 km landevejsrute. Der er dog mulighed for at vælge kortere strækninger med startsteder længere opppe i landet. Foto: Martin Paldan

Ny deltagerrekord ved DGI Hærvejsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor der i 2018 var 5.289 tilmeldte - er dette års tal nu over 5.300. Arrangørerne forventer cirka 600-700 flere tilmeldte, inden løbsstart lørdag 29. juni.

Haderslev: I 2018 blev DGI Hærvejsløbet Danmarks største cykelløb målt på antal deltagere. I 2019 har løbet for syvende år i træk øget deltagerantallet.

Mens mange motionscykelløb i Danmark kæmper med stagnerende eller faldende deltagerantal, oplever DGI Hærvejsløbet igen i 2019 en fremgang i antallet af deltagere. Fem uger før løbet har antallet af tilmeldte overgået sidste års deltagerantal.

Hvor der i 2018 var 5.289 tilmeldte, er dette års tal nu over 5.300. Og arrangørerne forventer cirka 600-700 flere tilmeldte, inden løbet skydes i gang lørdag 29. juni.

- Vi ved fra de foregående år, at der kommer en del deltagere de sidste uger op til løbet. Så vi håber på, at vi i år kan runde de magiske 6.000 deltagere, siger løbsleder for DGI Hærvejsløbet, Magnus Korsgaard Nielsen.

Fokus på oplevelser

De mange deltagere er ikke det vigtigste mål for DGI Hærvejsløbet, men arrangørerne tager det positivt og som et udtryk for, at løbet appellerer til mange motionister.

Som en forklaring på det fremhæver løbslederen, at DGI Hærvejsløbet fra begyndelsen handlede om fælles oplevelser undervejs i løbet og ikke på, hvor hurtigt deltagerne kunne gennemføre.

Vores fokus ligger på at lave ekstraordinære depoter, finde de flotte ruter gennem landskabet og i det hele taget tage hånd om vores deltagere og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige. Og det tiltaler åbenbart rigtig mange motionister, at det handler om oplevelserne i stedet for racet og det at komme først i mål, siger Magnus Korsgaard Nielsen.

Man kan se mere på www.dgi.dk/haervejsloebet.

Ny deltagerrekord ved DGI Hærvejsløbet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce