Mads Lund om sikret Final 4: Vi har bare et godt mix

Med sejren søndag er SønderjyskE nu oppe på fem sejre i træk. Arkivfoto: Jacob Schultz

Mads Lund om sikret Final 4: Vi har bare et godt mix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Både Mario Simioni og Mads Lund var godt tilfredse efter sejren over Odense, der sikrede Final 4-pladsen. De er ikke så overraskede over holdets niveau, selvom holdet er i en genopbygningssæson.

Reaktion: Der har været talt meget om genopbygning forud for denne sæson. En genopbygning behøver dog tilsyneladende ikke være ensbetydende med middelmådige resultater.

Det viser Final 4-billetten i hvert fald, som SønderjyskE søndag sikrede tre runder før tid, og for en af holdets topscorere Mads Lund er det ikke så stor en overraskelse.

- Jeg synes egentlig allerede inden sæsonen gik i gang, at vi havde nogle rigtigt gode spillere, og så har vi bare et godt mix i omklædningsrummet. På papiret er vi ikke det bedste hold, men vi arbejder godt og har en stærk trup, og det er et stort skulderklap til os alle, at vi har sikret billetten til Final 4, siger Mads Lund.

Mario Simioni var også godt tilfreds med at have sikret pladsen til Final 4.

- Det var en fin sidegevinst at kunne sikre Final 4 lidt uventet. Det var i hvert fald uventet for ledelsen, men som hold havde vi allerede inden sæsonen tænkt, at det var noget vi gerne vil, og at vi så også opnår det, det er meget positivt, siger han.

Billetten kom i hus med søndagens 5-1-sejr over Odense Bulldogs, og Simioni havde kun roser til sit hold efter kampen.

- Vi spillede rigtig godt og med stor disciplin. Vi har fundet nogle rigtig gode kædekombinationer, og vi giver ikke mange chancer væk. Det var en god hjemmesejr i en rigtig god atmosfære, siger Simioni om hjemmebanen, hvor sæsonrekorden søndag blev slået med 4357 tilskuere.

Mads Lund havde heller ikke meget negativt at sige om kampen.

- Vi har egentlig godt styr på Odense hele kampen. De har selvfølgelig deres momenter, hvor de presser os, men sådan vil det jo altid være. Jeg synes, at vi vinder meget fortjent.

Der er nu ni dages landsholdspause, inden SønderjyskE den 13. november spiller ude mod Aalborg Pirates.

Mads Lund om sikret Final 4: Vi har bare et godt mix

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce