Lucas fik skaterrampe til Gram Skole

Lucas Wyzykowski fik skaterrampe til Gram Skole og bruger den selv flittigt. PR-foto

Lucas fik skaterrampe til Gram Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rampen blev en realitet efter Lucas' initiativ og er i brug både i skoletiden og langt ud på aftenen.

Gram: Der er kø ved skaterrampen på Gram Skole.

- Den er ikke lige så stor som i StreetDomen, men den er helt perfekt, fortæller Lucas Wyzykowski, der går i 6. klasse.

Længe havde han ønsket sig en skaterbane - bare en lille en. Men sådan en er ikke sådan lige til selv at bygge. Og den er heller ikke helt billig at købe - og slet ikke når man er 12 år gammel. Men en dag hørte Lucas om Vision Gram, der kan hjælpe med penge, hvis man har et godt projekt. Så han fattede pennen og skrev til foreningen:

"Det er et mega stort ønske fra Gram 6510. Der ønskes en fed skaterpark. Der tænkes ikke lige så stort som StreetDomen. Jeg ønsker, at hjelm skal benyttes", og i brevet gør han endvidere opmærksom på, at han kan træffes efter kl. 15. Formand for Vision Gram, John Flemming Hansen, modtog brevet og havde det med på bestyrelsesmødet.

- Alle i bestyrelsen syntes, at det var en knippelgod idé. Lucas havde både tænkt på udformning og sikkerhed, så den var lige til højrebenet, fortæller han.

Skoleleder Majbritt Schmidt var helt med på, at rampen skulle være på Gram Skole. Og nu står den der - klar til brug. - Det er fantastisk, når en ung mand tager initiativ til sådan noget. Hvis man har en god idé og lægger kræfter i det, så kan det også lade sig gøre, fortæller formand for skolebestyrelsen Johannes Gjesing. Lucas har allerede planer om, hvordan den kan udbygges.

- Jeg var ikke sikker på, at der ville ske noget, da jeg skrev brevet. Tit sker der jo ikke noget, når man sætter de voksne i gang. Så jeg er bare rigtig glad og stolt, fortæller Lucas.

Lucas fik skaterrampe til Gram Skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce