Julerocken slippes løs på Slotsgade 25

Det er bl.a. bandet Only Mama Knows fra Kolding, der spiller. Her arkivfoto fra en mere stille dag. Arkivfoto

Julerocken slippes løs på Slotsgade 25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag 22. december er der fire timers musik med tre bands og masser af hygge, lover arrangørerne.

Haderslev: Haderslev Ungdomsråd og SG25 afholder julerock lørdag 22. december kl. 21-01. Aftenen byder på fire timers musik, tre bands og masser af hygge.

Aftenen skydes i gang af Only Mama Knows (OMK). OMK er et rock coverband med base i Kolding.

- Repertoiret spænder fra Jason Isbell over gode gamle Creedence Clearwater Revival til The Black Keys, så der er noget at komme efter for de fleste - så længe man er til rock., lyder det fra arrangørerne, der uddyber:

- Man skal ikke forvente 1:1 udgaver af sangene, bandet har for vane at twiste originalerne en smule, men bare rolig, oftest er det energi, der bliver tilsat.

Bagefter går Caper Clowns på. Bandet spiller indie-pop-rock, og er aktuelle med deres andet album A Salty Taste To The Lake, der netop er kommet på gaden.

Aftenen afsluttes med De Frigjorte. Deres musik er blevet rost som en solid blanding af Magtens Korridorer, Gasolin, tilsat en mere rocket guitarlyd, som leder tankerne hen på D-A-D. Selv betegner bandet sin musik som Erik Balling-rock, og bandets skæve sangtekster og imponerende visuelle liveshow har også vist sig at fungere som stensikker underholdning på flere af landets store festivaler i både 2017 og 2018.

Billetter kan købes i forsalg i Skøtts Kaffebar og ved indgangen. Man kan følge med på Facebook - SG25 - hvor man også kan lytte til de forskellige bands.

Programmet ser således ud:

Kl. 20.30: Dørene åbner

Kl. 21.00-21.45: Only Mama Knows

Kl. 22.15-23.00: Caper Clowns

Kl. 23.45-00.45: De Frigjorte

Kl. 01.00: Tak for i aften

Julerocken slippes løs på Slotsgade 25

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce