Jobmesse: Mere end 100 ledige job i vente


Jobmesse: Mere end 100 ledige job i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er jobmatch og karrieremesse onsdag 8. maj i Kulturhus Harmonien. Logistikkompagniet, Vojens, deltager og er på jagt efter medarbejdere.

Haderslev: 350 ledige forventes at deltage i jobmatch og karrieremessen onsdag 8. maj i Kulturhus Harmonien.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Haderslev Kommune.

Uanset om man er interesseret i et job på få timer eller et job på fuld tid, så kan det være en god idé at deltage. Indtil videre står 22 virksomheder klar til at fortælle om mulighederne for at få job i deres virksomheder.

En af de dem, der er med på messen, er Logistikkompagniet. Firmaet har for nylig åbnet en afdeling i Vojens, og det giver rigtig god mening for dem at deltage, fortæller medejer Carsten Moberg.

- Vi er interesseret i at få nye, gode medarbejdere. Vi bruger allerede jobcentret aktivt, når vi rekrutterer nye medarbejdere, og vi ser messen som en oplagt mulighed for at brande os selv som ny virksomhed i Haderslev Kommune, siger Carsten Moberg.

Med på messen er både private og kommunale virksomheder, uddannelsesinstitutioner, vikarbureauer med mere. De har mere end 100 job med.

Gratis for virksomheder

- Vi har gjort det gratis for virksomheder at deltage, og det betyder også, at der er rigtig god opbakning til messen fra både virksomheder og uddannelsesinstitutioner. De kan se frem til at møde mere end 350 motiverede ledige og jobskiftere, siger Jon Krongaard (DF), formand for beskæftigelses- og integrationsudvalget i Haderslev

Messen holdes på Hotel Harmonien og er åben fra klokken 10 til klokken 14. Der vil være workshops fra klokken 10.15 til klokken 13.30 om blandt andet sosu-uddannelsen, voksenlærlinge og iværksætteri.

Jobmesse: Mere end 100 ledige job i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce